Firmaliigan kevätkauden toinen kisa ti 14.5. Solvalla – Ruuhijärvi. Ratamestari Atte Lahtinen, pomo Arsi Veikkolainen.

Kisakeskus Solvallan laskettelurinne (Swinghill), Nuuksiontie 82.

Pysäköinti ohjauksen mukaan kisakeskuksen lähistöllä.

Lähdöt kello 16:45-18:30, ilmoittautuminen 16:30 alkaen. Maali sulkeutuu 20:00.

Radat A 6.2 km … F 3.5 km, kartoissa valmis ratapainatus ja muovitus. Kartta E ja F-radat 1:7500, muut 1:10 000.

Matka lähtöihin L1 (DEF) 1200m ja L2 (ABC) 2300m. Etämaali paluu tulospalveluun 900m.

Online-tulospalvelu, myös reittihärveli myöhemmin illalla.

Tarkista osallistujalistasta joukkueesi kokoonpano ja omat tietosi. Pyydä joukkueesi yhteyshenkilöä tekemään tarvittavat muutokset. Katso ohjeet kisaajille, jos Firmaliigan rutiini ei ole ihan tuoreessa muistissa.

Myös kuntoilijoille: 10e, Express 8e, alle 19v 3e, emit-laina 2e. Maksutavat: Käteinen, erilaiset liikuntasetelit sekä Iltarastit SALDO -sarjaliput ja -yhteisömaksut. Kartanmyynti vain kisakeskuksessa. Lue kuntoilijan ohjeet täältä.

 

Ratamestarin terveiset

Kauden toinen Firmaliiga juostaan Solvallassa Ruuhijärven molemmin puolin. Käytössä olevista 36 rastista 35 sijaitsee Nuuksion kansallispuiston alueella. Muutama hämäyslippukin löytyy, kun kesäkuun Maailmancupin harjoitusratojen rastit on viety maastoon.

Ruuhijärven eteläpuoli on huomattavasti loivapiirteisempää kuin pohjoispuoli, jonne menevät ainoastaan pidemmät radat. Pitkiltä radoilta löytyy hieman pidempääkin rastiväliä, kun ylitettävänä on soita, tiheikköjä ja ojanotkoja. Lyhyet radat kulkevat avoimessa maastossa, jossa pääsee hyödyntämään polkuja. Polulta poistuessa kompassi on erityisen tärkeä, kun loivat ja laakeat muodot johtavat helposti harhaan.

Pitkillä radoilla on loppuosassa n. 180 metriä pitkä viitoitettu osuus kapean maastonkohdan läpi. Viitoitus on merkitty rastimääritteisiin ja suurpiirteisesti karttaan. Viitoitusta on noudatettava koko matkalta ja suunnistus jatkuu sen päätyttyä.

Atte Lahtinen
ratamestari

Ratapituudet ja maastokuvia

  • A-rata 6,2 km / 12 rastia, lahtö 2
  • B-rata 5,5 km / 12 rastia, lahtö 2
  • C-rata 5,1 km / 11 rastia, lahtö 2
  • D-rata 4,5 km / 9 rastia, lahtö 1
  • E-rata 4,0 km / 10 rastia, lahtö 1
  • F-rata 3,5 km / 9 rastia, lahtö 1

Rastimääritteet on painettu karttaan, ei irrallisia määritteitä. Kisajoukkueissa juoksevat voivat halutessaan käyttää emit-tarkistuslipukkeita, tarvikkeet lähdöissä.

 

Opastekartta

Siirtymä lähtöihin on viitoitettu, kulku vain merkityllä reitillä. Lähtö 1 (DEF) 1200m ja lähtö 2 (ABC) 2300m, loppuosa suoraa hiekkatietä.

Paluu etämaalista 900m viitoitettu, 700m samaa reittiä kun meno lähtöihin. Muista emit-luku tulospalveluun kisakeskuksessa.