Firmaliigan kevätkauden avaus ti 8.5. Rinnekoti-Halkolampi. Ratamestari Karin Rantamäki, pomo Arsi Veikkolainen.

Kisakeskus Rinnekodintie 10. Pysäköintitilaa on niukasti! Käyttäkää kimppakyytiä tai lastatkaa autot täyteen matkan varrella sopivassa paikassa.

Lähdöt kello 16:45-18:30, ilmoittautuminen 16:30 alkaen. Maali sulkeutuu 20:00.

Radat A 6,0 km … F 3.6 km, kartoissa valmis ratapainatus ja muovitus.

Matka lähtöön L1 (DEF) ja L2 (ABC) 800m.  Etämaali paluu tulospalveluun 300m.

Online-tulospalvelu, myös reittihärveli myöhemmin illalla.

Tarkista osallistujalistasta joukkueesi kokoonpano ja omat tietosi. Pyydä joukkueesi yhteyshenkilöä tekemään tarvittavat muutokset. Katso ohjeet kisaajille, jos viime syksyn järjestelyt eivät ole ihan tuoreessa muistissa.

Myös kuntoilijoille: 8e, alle 19v 3e, emit-laina 2e. Maksutavat: Käteinen, erilaiset liikuntasetelit sekä Iltarastit SALDO -sarjaliput ja -yhteisömaksut. Kartanmyynti vain kisakeskuksessa. Lue kuntoilijan ohjeet täältä.

Huolto: Lounaskahvila Ainoliina on auki klo 20 asti (Rinnekodintie 10, ei nastareilla sisään) .

 

Ratamestarin terveiset

Firmaliigan ensimmäinen osakilpailu käydään Halkolammen pohjoisosan maastossa lähtien Rinnekodin suunnasta.

Maasto sinällään ei ole uusi, muutta vähän vähemmän käytetty. Iltarastien pisimmät radat ovat toki käyneet tässäkin maastonosassa jo aiemmin. Lähtösuunta on kuitenkin uusi, joten nyt suurin osa radoista pysyttelee tässä vähemmän käytetyssä osassa maastoa.

Lähdöt ovat rinnakkain lähes samassa paikassa, olkaa kuitenkin tarkkoja kumpaan lähtöön olette menossa. Radat ja reitinvalinnat on kuitenkin tehty niin, että alusta asti pitää kullakin radalla tehdä omaa työtä. Reitit hajoavat heti alusta alkaen.

Kaksi lyhyintä rataa olen pyrkinyt tekemään varsin helpoiksi. Niissä olen käyttänyt johdattelevia maastokohteita rasteille. Aina se ei välttämättä ole tie tai polku, vaan se voi olla myös suo, mäenharjanne, notko tms. Hyödyntäkää niitä. Pdemmillä radoilla on sitten haettu lisää haastavuutta. Kaikilla radoille on ainakin joku vähän pidempi rastiväli, pidemmillä ehkä jopa vähän useampi. Niillä olen pyrkinyt tarjoamaan reitinvalintaa.

Kisakartalle ei satu kuin yksi kielletty alue. Lyhyimmät radat eivät kovin lähelle sitä mene, mutta pisimmilä radoilla se saattaa olla tarpeen huomioida reitinvalinnassa tai –toteutuksessa. Toivon kuitenkin kaikkien noudattavan kiellettyjä alueita sekä tässä että muissa kisoissa.

Maali on aiemmista Firmaliigoista tuttu ns. etämaali, joten muistakaa käydä emit-purun kautta ennen poistumista paikalta.

Mukavia suunnistuksia kaikille!

Karin Rantamäki
ratamestari

 

Ratapituudet ja maastokuvia

  • A-rata 6,0 km / 7 rastia, lahtö 2
  • B-rata 5,5 km / 9 rastia, lahtö 2
  • C-rata 5,1 km / 7 rastia, lahtö 2
  • D-rata 4,6 km / 8 rastia, lahtö 1
  • E-rata 3,9 km / 7 rastia, lahtö 1
  • F-rata 3,6 km / 7 rastia, lahtö 1

Rastimääritteet on painettu karttaan, ei irrallisia määritteitä. Kisajoukkueissa juoksevat voivat halutessaan käyttää emit-tarkistuslipukkeita, tarvikkeet lähdöissä.

Mäkien laet ja rinteet ovat nopeakulkuisia, notkot sen sijaan juuri nyt erittäin märkiä, pehmeitä ja raskaita kulkea. Lisää maastokuvia Firmaliigan fb-sivulla

 

Opastekartta