Firmaliigan syyskauden toinen kisa ti 22.8. Kattilajärvi. Ratamestari Milla Mattila, pomo Arsi Veikkolainen.

Myös kuntoilijoille: 8e, alle 19v 3e, emit-laina 2e. Kartanmyynti vain kisakeskuksessa.

Kisakeskus Kattilajärven “pieni parkkipaikka” (Kattilajärventie 23).

Pysäköinti Kattilajärven hiekkakuopat, niukasti pysäköintitilaa. Hyödyntäkää välipysäköinti Nuuksionmaja Brobacka (Nuuksionkuja 2), jossa mahdollisuus koota joukkue kasaan ja kerätä auto täyteen jo Nuuksiontien alkupäässä.

Lähdöt kello 16:45-18:30, ilmoittautuminen 16:30 alkaen. Maali sulkeutuu 20:00.

Radat A 6.1 km … F 3.2 km, kartoissa valmis ratapainatus ja muovitus.

Matka lähtöön viitoitettu L1 DEF 300m ja L2 ABC 500m. Maali kisakeskuksessa.

 

>> Syksyn lohkojako ja osallistujalista Tarkista joukkueesi kokoonpano ja omat tietosi. Pyydä joukkueesi yhteyshenkilöä tekemään tarvittavat muutokset.

>> Firmaliigan ohjeet kisaajille   >> Kuntoilijan ohjeet

>> Online-tulokset

 

Ratamestarin terveiset

Firmaliiga suunnistetaan Kattilajärventien eteläpuolella, joka on yhtenäistä metsäaluetta ihan muutamaa ulkoilutietä lukuun ottamatta. Maasto on perinteistä Nuuksiota eli hienoa ja vaativaa. Ratasuunnittelun lähtökohtana oli tehdä ratoja, jollaisia itsekin mieluusti juoksisin. Tarjolla pitäisi olla sopivasti haasteita jokaiselle taitotasolle maaston parhaita osia hyödyntäen. Myös lyhyemmille radoille on saatu mukaan jokunen pitkä/pitkähkö rastiväli tuomaan vaihtelua suunnistustehtäviin. Rasteja on maastossa paikoitellen lähekkäin, joten rastikoodit kannattaa tarkistaa huolellisesti.

En ole vielä käynyt maastossa viime viikonlopun myrskyn jälkeen, joten mahdolliset tuhot selviävät vasta sunnuntaina, kun vien rastit paikoilleen.

Milla Mattila
ratamestari

 

Ratapituudet

  • A-rata 6.1 km / 11 rastia, lahtö 2
  • B-rata 5.7 km / 9 rastia, lahtö 2
  • C-rata 5.1 km / 8 rastia, lahtö 2
  • D-rata 4.5 km / 8 rastia, lahtö 1
  • E-rata 3.6 km / 8 rastia, lahtö 1
  • F-rata 3.2 km / 7 rastia, lahtö 1

Rastimääritteet on painettu karttaan, ei irrallisia määritteitä. Rastikoodi on painettu myös rastipisteen viereen helpottamaan tarkistusta. Kisajoukkueissa juoksevat voivat halutessaan käyttää emit-tarkistuslipukkeita, tarvikkeet lähdöissä.