Firmaliigan finaali ti 23.5. Luukki (Halkolampi). Ratamestari Einari Heinaro, pomo Arsi Veikkolainen.

Myös kuntoilijoille: 8e, alle 19v 3e, emit-laina 2e. Kartanmyynti vain kisakeskuksessa.

Kisakeskus Luukin kartano (Luukintie 33). Pysäköinti kilpailukeskuksessa.

Lähdöt kello 16:45-18:30, ilmoittautuminen 16:30 alkaen. Maali sulkeutuu 20:00.

Radat A 6,2 km … F 3.4 km, kartoissa valmis ratapainatus ja muovitus.

Matka lähtöön L1 DEF ja L2 ABC 1800m.

Etämaali Vihdintien pohjoispuolella, paluu kisakeskukseen 500m (emit-purku, tulokset).

>> Tarkista osallistujalistasta joukkueesi kokoonpano ja omat tietosi. Pyydä joukkueesi yhteyshenkilöä tekemään tarvittavat muutokset.

>> Firmaliigan ohjeet kisaajille >> Kuntoilijan ohjeet.

>> Kevään pistetilanne

 

Ratamestarin terveiset

Halkolampi on ratamestarin näkökulmasta varsin mielenkiintoinen maasto. Vaihteleva kulkukelpoisuus, lammet ja paikoin jyrkät rinteet tarjoavat mahdollisuuksia hyville reitinvalintaväleille. Lisäksi tiheät rinteet sisältävät lukuisia haastavia rastipisteitä. Halkolammen Firmaliigan radat tulevatkin vaatimaan rytminvaihtokykyä, sillä välillä pääsee juoksemaan kovaa polkua tai avokallioita pitkin ja välillä joutuu hidastamaan, kun sukelletaan pusikkoon rastia noukkimaan.

Olen pyrkinyt suunnittelemaan lyhyemmät radat (D-F) sekä taidollisesti että fyysisesti helpommiksi, kun taas pidemmät radat (A-C) tulevat olemaan sekä taidollisesti että fyysisesti varsin haastavia. Erityisesti pidemmillä radoilla kannattaa varautua rinnerasteihin ja siihen, ettei jalan alla aina ole sileää avokalliota.

Muistakaa, ettei kielletyille alueille tai tonttialueille saa mennä, vaikkei niitä erikseen olisikaan merkitty maastoon. Kartta määrittää mistä saa mennä ja mistä ei. Maastossa on rasteja lähekkäin, joten koodit kannattaa tarkistaa.

Tervetuloa!
ratamestari Einari Heinaro

 

Pysy pois kielletyiltä alueilta, jotta pääsemme tähän maastoon jatkossakin. Osa suoaluiden kielloista on merkitty myös maastoon nauhoituksella. Vihdintien ylittäminen on ehdottomasti kielletty, käytä merkittyjä alikulkuja.

 

Ratapituudet

  • A-rata 6,2 km / 14 rastia, lahtö 2
  • B-rata 5,3 km / 12 rastia, lahtö 2
  • C-rata 5,1 km / 10 rastia, lahtö 2
  • D-rata 4,4 km / 10 rastia, lahtö 1
  • E-rata 3,9 km / 8 rastia, lahtö 1
  • F-rata 3,4 km / 8 rastia, lahtö 1

Lähdöt 1 ja 2 vierekkäin. Rastimääritteet on painettu karttaan, ei irrallisia määritteitä. Rastikoodi on painettu myös rastipisteen viereen helpottamaan tarkistusta. Kisajoukkueissa juoksevat voivat halutessaan käyttää emit-tarkistuslipukkeita, tarvikkeet lähdöissä.

 

Opaskartta