Varma kevään merkki: suunnistuskoulujen ohjelmat julkaistu

Helsingin Suunnistajat järjestää jälleen touko-kesäkuussa 2019 supersuositun Jukola-Venlakoulun, opettajana huippusuunnistaja Einari Heinaro. Koulun kohderyhmänä ovat ne, jotka osaavat jo suunnistaa kuntorasteilla, mutta haluavat parantaa suunnistustaitoa ja -kuntoaan suunnitelmallisesti kohti Kangasala Jukolan viestiä. Kurssi käynnistyy 24.4.

>> Jukola-Venlakoulu 2019

 

Erittäin suosittu Naisten Rastit -suunnistuskurssi järjestetään keväällä ja kesällä 2019. Kurssi on erikseen naisille suunnattu lyhytkurssi neljänä iltana. Osallistuminen ei edellytä suunnistuskokemusta.

Ensimmäinen kurssi alkaa 3.4. Pirkkolan liikuntapuistossa. Ilmoittaudu ajoissa ja varmista kurssipaikkasi!

>> Naisten Rastit 2019

Kisoihin, treeneihin ja vapaa-aikaan: varusteiden sovitus Pirkkolassa 15.1.2019

Uusien varusteiden sovitus Pirkkolan liikuntapuiston uimahallin kerhohuoneissa 2-3 tiistaina 15.1.2019 klo 18-20.

Helsingin Suunnistajat kilpailee ja harjoittelee tulevina kausina Nomade Collection Oy Ab:n tuoteperheen noname asuissa.

Lisätietoja: kirjaudu linkistä jäsenpalveluun (kuvat/hinnat)

tai

Synnöve Miettinen

moc.l1547785326iamg@1547785326nenit1547785326teim.1547785326evonn1547785326ys1547785326
040 5123288

Suunnittelusta toteutukseen – nuorisojaoston katse jo ensi vuodessa

Suunnistuskoulutoiminnan uudistus alkoi viime syystalvena ja siihen osallistui Heli Koivistoisen nuorisojaoston lisäksi seuraväkeä mm. vastaamalla kyselylomakkeen kysymyksiin ja osallistumalla infotilaisuuteen, jossa oli mahdollista keskustella jaoston tulevista reitinvalinnoista. Siksi oli paikallaan, joulunajan rauhoittumisesta huolimatta, tehdä pikainen tiedonkeruuretki nuorisojaoston riveihin uteliaana kuulemaan toteutuksesta. Sainkin huomata, kuinka innokkaasti ja vuolaasti  he kertoivat kuluneesta kaudesta. Varmaan jotain hyvää on tapahtunut.

Ilkka Malmi näki, koki ja teki kautta 2018 nuorisojaoston mukana ja toteaa, että nyt luodussa uudessa tavassa toimia kuuluu erityiskiitos Einari Heinarolle, “joka käytännössä muodosti tämän konseptin”.

“Konseptin etuna on mm. se, että aineistot ovat sähköisessä muodossa, myös kartat ratoineen, mikä tarkoittaa sitä, että materiaaleja voidaan käyttää helposti vuodesta toiseen. Konseptissa on hyvää myös se, että toimitsijatehtävät on jaettu rooleihin. Mukana on myös tehtäväkuvauksia, joihin voidaan asettaa sellainen lapsen vanhempi, jolla ei ole mitään aiempaa kokemusta suunnistuksesta. Kun järjestelyvastuut on jaettu rooleihin, kenenkään ei tarvitse yksin kantaa vastuuta koko tapahtumasta”.

(more…)

Suunnistuksen iloa läheisille ja itsellekin!

Taas on tilaisuus pakata pukinkonttiin iloa ja hyvää mieltä koko kesäksi!

Joululahjakaupasta löydät Iltarastit sarjalipun lisäksi myös suositut suunnistuskurssit Naisten Rastit sekä Jukola-Venlakoulu. Tilaukset toimitetaan henkilökohtaisina lahjakortteina, jotka voit tulostaa itse tai välittää sähköisest saajalle. 22.12. mennessä saadut tilaukset ehtivät mukaan sähköiseen jakeluun.

>> Tästä joululahjakauppaan

 

P.S. Muista myös ajankohtainen Sarjalippu 2019 ennakkotilaus omaan käyttöösi, varsinkin jos sinulla on vuoden vaihtuessa vanhenevia liikuntaetuja.