Seuraa HS:n nuorten tekemisiä kesän arvokisoissa

Heinäkuussa on hyvä tilaisuus seurata parin viikon ajan HS:n nuorten suunnistajien otteita suunnistuksen nuorten arvokisoissa. Heinäkuu alkaa Puolassa käytävillä nuorten EM-kisoilla ja viikon kuluttua niistä käydään Sveitsissä nuorten MM-kisat. HS:llä on hyvä edustus molemmissa kisoissa, yhteensä kuusi suunnistajaa.
(more…)

Iltarastit 4.7. Luukin ulkoilumaja

4.7. Luukin ulkoilumaja 16:30-18:30. Ratamestari Markku Arola, pomo Timo Etula.

Katso oma aikataulusi Luukkiin: Reittiopas

Ennakkorekisteröinti Iltarastit Express -kaistalle on kesätauolla ja muutokset päivittyvät tulosohjelmaan elokuussa (ohjeetmyös sarjalipun tilaukset).

Kaikki rastit painettu karttaan, rata piirretään itse. Ratavaihtoehdot: 1.5, 3, 4, 4V, 5, 6, 7 ja 9km. Kartta: Luukkaa/Sorvalampi.

Maali suljetaan ja ajanotto päättyy 20:00Iltarastikävijän ohjeet

ONLINE tulokset, väliajat ja oma tuloskortti (online-lisätietoja)

Seuraavat Iltarastit 11.7. Paloheinänän ulkoilumaja. Koko kauden kalenteri

 

Katso ratamestari Markku Arolan vinkit Luukkiin:

Iltarastit 4.7. ovat Luukissa ja juostaan Sorvalammin kartalla. Lähes jo perinteiseen Luukin tapaan lähtöjä on kaksi. Lähempänä tapahtumakeskusta on lyhyiden ratojen lähtö 1,5 km – 4 km. Lyhyillä radoilla suunnistetaan golf-kentän ja Vihdintien väliin jäävässä polkurikkaassa maastossa.

(more…)

Iltarastit 27.6. Pirttimäen ulkoilumaja

27.6. Pirttimäen ulkoilumaja 16:30-18:30. Ratamestari Katja Lahtinen, pomo Hilleriikka Vaho.

Katso oma aikataulusi Pirttimäkeen: Reittiopas

Ennakkorekisteröinti Iltarastit Express -kaistalle auki su 20:00 asti (ohjeetmyös sarjalipun tilaukset). Saat vahvistuksen sähköpostilla, puuttuva sähköpostiosoite estää rekisteröinnin.

Kaikki rastit painettu karttaan, rata piirretään itse. Ratavaihtoehdot: 1.5, 3, 4, 4V, 5, 6, 7 ja 9km.

Maali suljetaan ja ajanotto päättyy 20:00.

Iltarastikävijän ohjeet

ONLINE tulokset, väliajat ja oma tuloskortti (online-lisätietoja)

Seuraavat Iltarastit 4.7. Luukin ulkoilumaja. Koko kauden kalenteri.

HS sijalla 33. Jukolassa

Jukolan viesti suunnistettiin tänä vuonna Lappeenrannassa jossa taisteltiin hyvien sijoitusten lisäksi myös armotonta sadetta ja tuulta vastaan.

Helsingin Suunnistajat olivat ilmoittautuneet mukaan perinteiseen tapaan parinkymmenen joukkueen voimin niin Jukolan- kuin Venlojenkin viestiin vaikka sairastapaukset karsivatkin lopulta muutamia joukkueita pois.

Naisten 4-osuuksinen Venlojen-viesti starttasi lauantaina 18.6. klo 14, jolloin metsään rynni yhteensä noin 1400 joukkuetta. 7-osuuksisen Jukolan lähtölaukaus kajahti puolestaan yön hämärtyessä klo 22.00. Jukolassa oli mukana joukkueita kaiken kaikkiaan noin 1700.

Venloissa HS:n 1.joukkueen Pihla Otsamo, Anniina Suhonen, Milla Mattila ja Tiina Haarlaa suunnistivat sijalle 56. nostaen viime vuoden sijoitusta muutamalla sijalla. Viime vuonna HS oli viestissä 63.

Jukolan puolella seuran ykkösjoukkue Luukas Valtonen, Arttu Syrjäläinen, Veli Kangas, Topi Syrjäläinen, Timo Mähönen, Tuomas Heikkilä ja Einari Heinaro sijoittuivat viime vuoden tapaan sijalle 33.
Tavoite viime vuotta paremmasta sijoituksesta ei täyttynyt mutta joukkue on nuori ja siltä on lupa odottaa pitkää ja menestyksekästä tulevaisuutta 😀

Hyvä HS!!!

Iltarastit 20.6. Laakson ratsastusstadion

20.6. Laakson ratsastusstadion 16:30-18:30. Ratamestarit Leena Tuumi-Niemi, Kasperi ja Topias Niemi, pomo Teijo Oksanen.

Katso oma aikataulusi Laaksoon: Reittiopas

Ennakkorekisteröinti Iltarastit Express -kaistalle auki su 20:00 asti (ohjeetmyös sarjalipun tilaukset). Saat vahvistuksen sähköpostilla, puuttuva sähköpostiosoite estää rekisteröinnin.

Kaikki rastit painettu karttaan, rata piirretään itse. Ratavaihtoehdot: 1.5, 3, 4, 5, 6, 7 ja 9km.

Maali suljetaan ja ajanotto päättyy 20:00.

Iltarastikävijän ohjeet

ONLINE tulokset, väliajat ja oma tuloskortti (online-lisätietoja)

Seuraavat Iltarastit 27.6. Pirttimäen ulkoilumaja. Koko kauden kalenteri.