Naisten viestivalinnat R2-viesteihin

HS:n vuosikokous on valinnut naisten R2-viestivalitsijoiksi kolmikon Kaarina, Kaija & Minna. Tämä tarkoittaa, että valitsemme joukkueet veteraanisarjojen AM- ja SM-viesteihin. Joukkueet kasataan niistä nimistä, jotka ilmoittavat juoksuhalukkuudestaan Irmassa (irma.suunnistusliitto.fi) tai meille sähköpostilla. (more…)

Suomi jäi viesteissä mitaleitta

Suomen viestijoukkueet jäivät ilman mitaleita nuorten MM-kilpailujen päätöspäivänä Bulgarian Borovetsissa. Ruotsi vei kultaa sekä naisten että miesten viestissä.

Kaikki HS:n nuoret olivat joukkueidensa aloittajina. Topi Raitanen juoksi erinomaisesti miesten ykkösjoukkueessa ja vaihtoi vain sekunnin kärjesssä olleen Ruotsin jälkeen. Myös kakkosjoukkueen aloittaja Arttu Syrjäläinen piti hyvää vauhtia ja vaihtoi sijalla yhdeksän. Hänen eronsa kärkeen oli 47 sekuntia.
(more…)

Topi 14. keskimatkalla

Suomen nuoret miehet ottivat kultaa ja pronssia nuorten MM-kilpailujen keskimatkalla Bulgariassa. Angelniemen Ankkurin Miika Kirmula vei kultamitalin ja Ounasvaaran Hiihtoseuran Olli Ojanaho pronssia. HS:n nuorista Topi Raitanen sijoittui 14:nneksi hävittyään voittajalle runsaat viisi minuuttia. Arttu Syrjäläinen suunnisti sijalle 48. Naisten kilpailussa Pihla Otsamo oli 20:s.
(more…)

Kaikki HS-läiset keskimatkan finaaliin

Nuorten MM-kilpailut Bulgarian Borovetsissa jatkuivat välipäivän jälkeen keskimatkan karsintakilpailulla. Lauantain finaaliin selviytyivät kaikki kolme Helsingin Suunnistajien Suomen joukkueeseen kuuluvaa suunnistajaa PIhla Otsamo, Topi Raitanen ja Arttu Syrjäläinen sekä Sveitsiä edustava Paula Gross. (more…)