Parisprinttiviestin SM-pronssia Atelle ja Villelle

Atte Ikola ja Ville Mannonen saivat pronssia H16 sarjassa hiihtosuunnistuksen SM parisprintistä Hauholla. Edellispäivän henkilökohtaisessa sprinttikisassa ei Helsingin Suunnistajilta mitalisuorituksia nähty, mutta plaketeille pääsivät ainakin Aino Kangasaho D14, Venla Turakainen D16 ja viikonlopun tuplamenestyjä Ville Mannonen H16. Hauholaisten kunniaksi täytyy todeta, että lumitilanteesta huolimatta Tuulokseen oli saatu aikaan varsin mukavat SM kisan arvoiset radat. Hiihtosuunnistuksen kausi jatkuu kisajärjestäjien nettisivujen lumitiedotuksia seuraillen. Ikkunasta ulos katsoen ei keli kovin lupaavalta näytä, mutta jospa ainakin normaali viesti saataisiin järjestettyä, koska pojilla on asettaa siihenkin kilpailukykyinen joukkue viivalle.

http://www.resultfellows.com/2016/hausi/

Jatko- ja Taitopolulle toimintamaksu 2016

Helsingin Suunnistajat ottaa 2016 käyttöön toimintamaksun Jatko- ja Taitopolulla. Toimintamaksu on 50 euroa perheen ensimmäiseltä lapselta ja 40 euroa muilta. Toimintamaksu tulee jäsenmaksun (nuorilta 30 euroa) lisäksi. Toimintamaksu maksetaan samanaikaisesti seuran jäsenmaksun kanssa HS:n päätilille omalla viitteellä.

Toimintamaksu oikeuttaa osallistumaan koko vuoden ajan kaikkiin lasten ja nuorten harjoituksiin. HS maksaa edelleen nuorten osanottomaksut Uudenmaan alueen mestaruuskilpailuihin sekä kansallisiin kilpailuihin lukuun ottamatta rastiviikkoja. Seura subventoi leiri- ja kilpailumatkoja. Leireistä peritään omavastuuosuus, jolla katetaan majoitus-, ruokailu- ja matkakustannuksia.

Yhteenveto nuorten maksuista löytyy sivulta “nuorten maksut”.