Vauhdikas leiriviikonloppu Vierumäellä

Juniorisuunnistajat leireilivät isolla joukolla Vierumäellä 27.-29.11. nuorisopäällikkö Aapon sekä leiripomo Reetan johdolla. Ohjelmassa oli suunnistusharjoitusten lisäksi myös juoksua jäniksen kyydissä, vauhdikasta emit-rataa, circuit trainingiä joulusmurffien tahdissa, käsipalloa, futsalia, uimista sekä mukavaa yhdessäoloa, joten aika ei varmastikaan ehtinyt käymään pitkäksi.

(more…)

Vaellus Salmi – Solvalla, su 29.11. klo 9

Mukaan lähti noin 50 HS-läistä. Mekin olimme mukana

Bussi- ja ruokamaksu 20 euroa.

Valmennuksen porukkaa kutsuu koko seuran väen ensi sunnuntain vaellukselle Salmista Solvallaan.
Vaelluksella edetään Salmista Solvallaan uusilla, vanhoilla ja vielä vanhemmilla kartoilla. Bussi vie lähtöpaikalle ja kuskaa takaisin. Maalissa sauna ja ruokaa. (more…)

Onnittelut Synnövelle!

Jälleen Maalissa! Onnea Synnöve!

Suomen suunnistusliitto palkitsi Rastikaronkassa 21.11. Vuoden 2015 suunnistushenkilönä  Synnöve Miettisen.

Perusteluissa sanotaan, että hän on tehnyt pitkään ja ansiokkaasti työtä Helsingin Suunnistajissa Suomen suurimman kuntosuunnistustapahtuman, Iltarastien ja Firmaliigan järjestelyissä. Tämän tiedämme erittäin hyvin, ja olemme ylpeitä Synnöven saamasta tunnustuksesta. Onnea!

IR-Pomo-koulutus Pirkkolassa ti 1.12. klo 18

Ensi vuoden Iltarastipomoille järjestetään koulutustilaisuus Pirkkolassa kahden viikon päästä tiistaina. Aloitamme uimahallin kokoushuoneessa klo 18. Tervetulleita ovat kaikki tehtäviin jo ilmoittautuneet sekä muut kiinnostuneet. Tilaisuuden tavoite on miettia ja laatia sellainen pomon ohjeistus ja tarkistuslista, että kuka tahansa Iltarasteilla joskus käynyt pystyy pomon hommat hoitamaan. (more…)