Lähirastit-spesiaali 26.10. Pallomylly

Lähirastien sisäsuunnistus erikoistapahtuma keskiviikkona 26.10. Myllypuron Pallomylly (Pikajuoksijankuja 9) klo 17:00-18:30, maali suljetaan 19:30. Ratamestarit Reimo Uljas ja Jari Valtonen, pomo Reimo Uljas.

Pysäköi omatoimisesti sallituille paikoille tai tule julkisilla: Reittiopas. Rekisteröi emit-korttisi Iltarastit Express-palveluun, jos et ole rekisteröitynyt aikaisemmin. Nastarit ja piikkarit on kielletty

Maksu 5 €, alle 19 v. 2 €. Emit-ajanotto, Emit-korttien vuokraus 1€.

Radat A ja B molemmat noin 0.5km. Saat juosta molemmat radat ja uusia kahdesti samaan hintaan. Kartta 1:1000, koko A6, saat kartan vasta lähtöhetkellä. Online-tulokset, väliajat ja tuloskortti: online.helsinginsuunnistajat.fi.

Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet Lähirastit-sivulta. Seuraavat Lähirastit su 30.10. Vetokankaan uimala.

HS seuramestaruus

Helsingin Suunnistajien seuramestaruudesta kisattiin maanantaina 24.10 Pallomyllyn sisäsuunnistuskisana. Mukana oli runsaasti eri ikäisiä seuralaisia. Kisan kuuden kärki (kuvassa) oli yllättävä, varsinkin kun seurassa on panostettu nuorten valmennukseen.

(more…)

Voitto Halikko-viestissä

HS on useana vuonna ollut hyvillä sijoituksilla Halikko-viestissä. Tänä vuonna tuomisina oli upea voitto kisassa, joka kulki alusta alkaen HS:n hallinassa. Onnittelut kaikille joukkueessa juosseille! Kuvia ja tuloksia järjestävän seuran sivuilla. Halikko viestissä on 15 osuutta ja juoksijoiden tulee olla eri ikäisiä urheilijoita. Onnistuminen tässä edellyttää sekä huippu-urheilijoiden valmennusta että hyvää seuratoimintaa. Kolmen muun joukkueen sijoitukset olivat II 19. III 34. ja IV 70. Jaan palkintoplakaatin kaikille seuran jäsenille tätä kautta.

Sprintticup 27.10. Hietaniemi

Sprintticup jatkuu Helsingin Suunnistajien vetovuorolla. Torstai-iltana 27.10 juostaan Helsingin keskustan laita-alueelle, kuuluisan Hietaniemen hiekkarannan ja Sibelius-monumentin äärellä. Maasto on hyvä sprinttialue, joka tarjoaa asfalttipintaa kuin myös puisto-alueen nurmi- ja sorapintaa.

Huippulaadukkaan sprinttikartan on tehnyt Topi Syrjäläinen. Alueella on jo järjestetty pienempiä harjoituksia, mutta nyt alue tarjoillaan Sprintticupin käyttöön. Ratamestarina toimii kartantekijä Topi Syrjäläinen. Tervetuloa Hietaniemeen!

Tapahtumakeskus Taivallahden peruskoulun sisäpiha, Eteläinen Hesperiankatu 38, Hietaniemi. Lähdöt klo 18:00-19:00. Radat (A) 3.8 km, (B) 3.0 km ja (C) 2.5 km. Maksu 7 euroa, alle 19v 4 euroa. Tulokset online.helsinginsuunnistajat.fi.

>>  Lue lisää Sprintticup-sivulta

Lähirastit 23.10. Oulunkylä

Sunnuntaina 23.10. Oulunkylän liikuntapuisto 10:00-11:30 (Reittiopas), maali suljetaan ja ajanotto päättyy 13:00. Ratamestari Jorma Erkkilä, pomo Reimo Uljas.

Rata painettu karttaan (ei piirretä). Valitse ratasi: 1.5 km, 3 km, 5 km ja 7 km. Kartta 1:5000.
Osanottomaksu 6 euroa, 19-vuotiailta ja nuoremmilta 2 euroa. ONLINE tulokset (ei väliaikoja).

Liikuntapuisto on helppokulkuista avokallio-, kangasmaastoa kohtuullisin korkeuseroin. Pidemmät radat liikkuvat Vantaanjoen vehmaissa rantamaastoissa, jossa ei ole yleisösuunnistettu vuosikymmeniin.

Lähirastit on kuntosuunnistustapahtuma Iltarastien tapaan, mutta ominaisuuksia on hiukan karsittu. Katso tarkemmat tiedot ja ohjeet Lähirastit-sivulta.

Seuraavaksi Lähirastit-spesiaali ke 26.10. Pallomyllyn sisäsuunnistus ja Lähirastit su 30.10. Vetokankaan uimala.