Verkkokauppa

Olemme avanneet yhteistyössä Amer-Sportin (tai Suunnon) kanssa Rotor Formin toteuttaman verkkokaupan.

Verkkokaupasta voi näin aluksi ostaa kilpailukykyiseen hintaan Suunnon sykealaitteita ja joitain malleja Salomonin kenkiä. Suunnon Ambit3 sykemittarit tallentavat reittisi maastossa, ja voit ladata kulkemasi reitin esimerkiksi Firmaliigassa reittihärveliinVerkkokaupa on osoitteessa http://helsinginsuunnistajat.rotorstar.com ja tässä olevaa linkistä pääsee sisälle. Tekemällä ostoksen tätä kautta tuet Helsingin Suunnistajien toimintaa.

AM-viesteistä 17 mitalia

Aluemestaruusviestit ratkottiin sunnuntaina 29.5. Espoossa Lahnuksen ampumaradan maastoissa. Järjestävänä seurana toimi onnistuneesti Espoon Akilles. Maasto oli kulkuisuudeltaan hyvää käsittäen avokallioalueita ja muutamia isoja mäkiä. Erään kommentin mukaan maasto oli oikeinkin “AM-kisan arvoinen”.
Kisan seuraamista helpotti myös väliaikarasti, jolla kaikki suunnistajat kävivät osuuksillaan.
Aluemestaruusviestit ratkottiin nuorten sarjojen osalta D ja H11-14, D ja H16, D ja H18 sekä D ja H20 vuotiaissa. Aikuisten sarjajaot alkoivat puolestaan pääsarjoista ja jatkuivat sarjaan H ja D75.
(more…)

Firmaliigassa pihoilla juosseet

Avoin kirje Firmaliigassa pihoilla juosseille suunnistajille:

Alkullan piha oli kartassa merkitty sekä oliivinvihreällä tonttivärillä että kielletyn alueen pystyviivoituksella. Sääntöjä rikkoneista suunnistajista osa kulki punaista reittiä itään, osa länteen. Krepitimme reitit pihalle kielletyn alueen nauhoilla kesken kisan, mutta muutamat suunnistajat hyppivät nauhojen ylitse.

”Hei Sinä suunnistaja, joka juoksit läpi Alkullan pihan kello viiden jälkeen viime tiistaina kesken Firmaliiga-suorituksen. Juuri Sinä, joka sait perääsi koirat, jotka omistaja sen jälkeen komensi takaisin sisälle. Sinä joka vastasit omistajalle, että ”et tiennyt” juoksevasi pihan lävitse.

Et tiennyt? Se oli kartassa merkitty oliivinvihreällä kielletyn alueen merkillä, joka oli vielä vahvistettu punaisella pystyviivoituksella, kielletyn alueen merkki sekin. Luonnossa pihan erotti leikatusta nurmikosta, hoidetusta puutarhasta ja ympärillä olevista asuin- ja ulkorakennuksista. Niitä harvoin on metsämaastossa. Katsoit varmasti sekä karttaa että maastoa ja näit sen minkä kaikki muutkin niistä näkevät, mutta silti väitit, että ”et tiennyt” juoksevasi piha-alueella. Kyllä Sinä sen tiesit. (more…)

Varusteiden viimeinen tilauspäivä lähestyy

Seuraava Trimtex-varusteiden tilauserä on lähdössä. Varusteiden sovitusmahdollisuudet ovat Iltarasteilla 30.5. Solvallassa tai Oulunkylässä sopimuksen mukaan. Viimeinen tilauspäivä on 31.5. Tilaukset hoidetaan Synnöven kautta.

Trimtexiltä aiemmin tilatut vaatteet ovat noudettavissa Synnöveltä tai sopimuksen mukaan.

puh. 040 512 3288

synnove.miettinen (at) helsinginsuunnistajat.fi