25mannaan Oulunkylästä perjantaina

25manna kilpaillaan lauantaina 10.10.2015. Kilpailupaikkana on Lövsättra Vallentunan kunnan alueella noin 25 km Tukholmasta pohjoiseen.

Lähdemme matkaan perjantaina 9.10. klo 16:15 Oulunkylän vanhan asemarakennuksen vierestä. Bussit ovat paikalla klo 16:00 mennessä, jolloin pääsee lastaamaan tavaroita bussiin. (more…)

Pallomyllyn sisäsuunnistus lähenee – ohjaajia tarvitaan

HS järjestää tänäkin vuonna suositun koulujen sisäsuunnistuksen Myllypuron Pallomyllyssä 19. – 23.10. Lapsia on tulossa lähes 1000. Nyt tarvitaan ohjaajia! Tehtäviä on briefaajina, lähettäjinä, maalissa, opastajina, mehujen jakajana jne. Ehtisitkö mukaan?

Tapahtumaa on joka päivä noin klo 8 – 14 ja tulla voi osaksi aikaa tai koko ajaksi, yhtenä päivänä tai vaikka jokaisena. Aiemmin on ollut todella motivoivaa nähdä lasten into ja mieltymys. Tule toteamaan, että niin on tänäkin vuonna.

Ilmoita Remolle, milloin voit tulla. Osoite on reimo.uljas (at) helsinginsuunnistajat.fi

HS:n nuorisotyö jälleen todistetusti Suomen kärkeä

Syksyn perinteiseen nuorisotoiminnan tason kansallisessa vertailussa mittaavaan kisareissuun Turun nuorisoviestiin ja Oravatonniin lähdettiin suurella joukolla kuljettajamme Mikon mainiolla bussikyydillä. Mukaan oli suunnistusreppujen lisäksi pakattu myös makuupussit ja hammasharjat, sillä yöksi jäätiin porukalla Liedon nuorisoseurantalolle. Mukana matkassa oli myös nuorisopäällikkö Aapo jakamassa ohjeita ja tsemppaamassa joukkuetta.

Lauantain viestipäivää päästiin viettämään aurinkoisessa syyssäässä. Mukana oltiin upeasti yhteensä kymmenen joukkueen voimin, siten että A-sarjan 7 osuuksisessa viestissä joukkueita oli kolme ja 12-vuotiaiden 4-osuuksisessa B-sarjassa peräti seitsemän joukkuetta.

(more…)

25-mannan joukkueet

HS on ilmoittanut kolme joukkuetta 25mannaan. Joukkueissa siis on nimettynä 75 suunnistajaa. Lisäksi mukaan lähtee bussikuskeja, huoltajia sekä varasuunnistajia. Porukan kokoa rajoittaa laivalla olevien hyttipaikkojen määrä.
(Joukkueet päivitetty 8.10.2015 klo 20.20 / JV)
(more…)