Mitalikahveilla juhlittiin isolla joukolla

Kuva: Olli, yhteiskuva, Harri Koski, kakut ja Ollin JWOC-mitalit.
Kesän aikana seuran huiput ovat nostattaneet tunnelmaa maajoukkuetehtävissä ja kansainvälisissä kilpailuissa, minkä kunniaksi Pirkkolassa nautittiin tänään mitalikakkukahvit. Kesän kiireiltä paikalle ehti liki 60 seurakaveria. Kiitos Synnöven, tarjoilu pelasi loistavasti.

(more…)

Vauhtia Uudenmaan alueen oravapolkukisoissa

AOK eli Uudenmaan alueen oravapolkukilpailu kisattiin sarjoissa H/D8RR-H/D16 Sipoon Paippisissa keskiviikkoiltana 16.8. Kilpailun järjesti Keravan Urheilijat.
Helsingin Suunnistajilta oli mukana konkareiden lisäksi hienosti myös vähemmän suunnistaneita ja vasta harrastuksen aloittaneita suunnistuskoululaisia, joille erityiskehut rohkeudesta lähteä kisaamaan 😀
Maasto oli paikoin haastavaa sisältäen hyväkulkuisempia osia ja hitaampia tiheikköisempiä alueita. Maalisuoralla sai päästellä kuitenkin vauhdilla.
AOK kultamitalit nappasivat Vieno Ristimäki D12 sarjassa ja Ulla-Riina Mäntylä D13 sarjassa.
Hopealle suunnistivat Musse Samiir H12TR sarjassa, Veera Turakainen D13 sarjassa ja Kaisa Mäntylä D16 sarjassa. Pronssimitalit ottivat puolestaan Farkas Villö D10RR sarjassa, Aaron Ketolainen H12TR sarjassa, sekä Katarina Sallila D13 sarjassa. Onnea mitalisteille!

AM-kisoista roppakaupalla menestystä

Uudenmaan pitkän matkan aluemestaruudet sekä viestit ratkottiin Karkkilassa Karkki-Rastin isännöimänä 12.-13.8.
Helsingin Suunnistajat olivat mukana kisojen suurimmalla joukolla ja menestystä tuli roppakaupalla. Upeita kolmoisvoittoja päästiin tuulettamaan henkilökohtaisilla matkoilla poikien 18-sarjassa ja viesteissä tyttöjen 11-14 sarjassa 😀


D11-14 sarjan kolmoisvoittajat
(more…)

Iltarastit 21.8. Solvalla

Iltarastit 21.8. Solvalla laskettelurinne 16:30-18:30 (Reittiopas). Ratamestari Veli Kangas, pomo Markku Arjamaa.

Ennakkorekisteröinti: Iltarastit Express -kaistalle (ohjeet).

Maksu: 8€, alle 19v 3€. Emit-vuokra 2€. Maksutavat: Käteinen, erilaiset liikuntasetelit sekä Iltarastit Express -sarjaliput ja -yhteisömaksut.

Radat: 1.5, 3, 4, 4V, 5, 6, 7 ja 9km. Kaikki rastit painettu karttaan, yhdistä oman ratasi rastit.

Siirtymät lähtöihin L1 700m ja L2 1600m.

Maali suljetaan ja ajanotto päättyy 20:00. Huomaa elokuun pimenevät illat ja tule ajoissa pois metsästä.

>> Iltarastikävijän ohjeet   >> ONLINE tulokset   >> Kalenteri

Seuraavaksi Firmaliiga 22.8. Kattilajärvi ja Iltarastit 28.8. Vetokannas

Haasteita kuntosuunnistajille

Haastavampia maastoja ja ratoja toivovia suunnistajia hemmotellaan elokuussa. Iltarastien Taitotreenit käynnistyvät 14.8. Pirkkolasta ja Firmaliigan syyskausi starttaa 15.8. Haukkalammelta.

Taitotreeni on Iltarastien erikoiskartta, jonka rata on toteutettu normaaliratojen rastipisteillä mutta karttapohjaa on käsitelty tiettyyn harjoitukseen sopivaksi. Taitotreeni-karttaan on valmiiksi painettu 4 ja 6km radat. Karttamaksu on sama kuin normaalikartoilla. Syksyn 2017 Taitotreenit:

14.8.  Pirkkola – ei polkuja/ulkoiluteitä
28.8.  Vetokannas – väylä
4.9.  Pirkkola – viiva
18.9.  Paloheinä – suunta
8.10.  Postintaival – rastinotto
15.10.  Kivikko – käyrä (ja syvät vallihaudat)

Firmaliiga tarjoaa yritys- ja kaverijoukkueiden lisäksi myös kuntoilijoille Iltarasteja haastavampia maastonosia ja ratoja sekä pientä kisafiilistä lisämausteena. Karttamaksu on sama kuin Iltarasteilla ja myös Iltarastit Express -sarjalippu käy Firmaliigan tapahtumiin. Firmaliigan syyskaudella on kolme kisaa tiistai-iltoina:

ti 15.8. Haukkalampi, rm Raino Lampinen
ti 22.8. Kattilajärvi, rm Milla Mattila
ti 29.8. Pirttimäen ulkoilumaja, rm David Farkas

>> Katso Firmaliigan ohjeet kuntoilijoille

Viron Suunto Games ja Unkarin syysmatka

Haluatko vielä syksyllä suunnistamaan Viroon tai Unkariin? Viron 29. SG kutsuu meidät kisoihin 30.9.–1.10.2017 Järvan maakunnan Mägedeen hienoon suppamaastoon, vain 60 km Tallinnasta itäkaakkoon.

Unkarissa on 28.–29.10.2017 Budapestin lähistöllä Vertes-vuoristossa 2-päiväiset, ja jo 27.10. esikisa kaupunkialueella Gellert-vuorella. Seuraavana viikonloppuna 4.–5.11. on Egerissä 2-päiväiset.

(more…)