HS:llä seitsemän joukkuetta Nuorten Tiomilassa

Helsingin Suunnistajilla on mukana ennätysmäärä joukkueita tämänvuotisessa Nuorten Tiomila -viestissä. Viesti suunnistetaan tänä viikonloppuna Länsi-Götanmaalla. Perjantai-iltana käytävässä HD12-sarjassa juoksee kolme HS:n joukkuetta. Lauantaina aamuyöllä kello 3.00 Ruotsin aikaa käynnistyy HD18-sarja, jossa HS:llä on kaksi joukkuetta. Ykkösjoukkue puolustaa viime- ja edellisvuotista mestaruutta.

Tyttöjen D18-viesti alkaa lauantaina kello 5.30 Ruotsin aikaa. Siinäkin sarjassa HS:llä on kaksi joukkuetta.

Viestiä voi seurata Nuorten Tiomilan sivuilta osoitteessa http://u10mila.se

Lasten suunnistuskurssi alkaa 13.8.

Esitettyjen toiveiden johdosta Helsingin Suunnistajat järjestää lasten suunnistuskurssin vielä syksylläkin. Kurssin perusosa, Lähtöpolku, järjestetään pikakurssina runsaan viikon aikana, jotta perustaidot saa ennen kuin illat pimenevät ja harjoitukset vähenevät. Kurssi on tarkoitettu 5 – 13-vuotiaille tytöille ja pojille ja on ilmainen. (more…)

Jatkopolun harjoitukset jatkuvat

Lasten kesälomat alkavat loppua ja niin myös suunnistuskoulun kesätauko. Ensi viikolla (vko 32) on jo kaksi harjoitusta: ti 5.8. Paloheinässä kreppiratoja (Vedon puumajan luona jäähallin vieressä) ja 6.8. Maunulassa (pieneläinten hautausmaan luona) helppoja runsasrastisia normaaliratoja.
Viikolla 33 alkaa uusi alkeiskurssi, jonne esim. nuorempia sisaruksia tai tuttavien ja työkavereiden lapsia voi houkutella mukaan. Ilmoitamme tarkemmin tästä lähipäivinä, kun saamme tiloista vahvistuksen.

(more…)

Naisten viestivalinnat R2-viesteihin

HS:n vuosikokous on valinnut naisten R2-viestivalitsijoiksi kolmikon Kaarina, Kaija & Minna. Tämä tarkoittaa, että valitsemme joukkueet veteraanisarjojen AM- ja SM-viesteihin. Joukkueet kasataan niistä nimistä, jotka ilmoittavat juoksuhalukkuudestaan Irmassa (irma.suunnistusliitto.fi) tai meille sähköpostilla. (more…)