HS:n bussi ajaa FinnSpringiin

Helsingin Suunnistajien bussi kulkee lauantaina 26. huhtikuuta ja sunnuntaina 27. huhtikuuta FinnSpring-kilpailuun Saloon.
Bussi lähtee lauantaina klo 8.15 Oulunkyläntorilta ja ajaa reitiä Käskynhaltijantie – Pakilantie – Kehä I – Turunväylä. Sunnuntaina lähtöaika on 7.15 ja reitti sama kuin lauantaina. Mukaan ilmoittautuneet, olkaa ajoissa paikalla.
Paluumatka alkaa kumpanakin päivänä mahdollisimman pian kilpailujen päätyttyä. Edestakainen bussimatka maksaa kumpanakin päivänä 10 euroa. Varatkaa tasaraha.

Pääsiäisleiri Ruotsinmaalla, raportti 3

HS:n jo perinteeksi muodostunut valmennuksen pääsiäisleiri pidettiin tänä vuonna Göteborgin huimissa maastoissa. Bussilastillinen suunnistajia valmennus- ja huoltojoukkoineen matkasi Ruotsin keväiselle länsirannikolle harjoittelemaan kauniisti kukkivien koivujen kirjoessa maisemaa.

(more…)

Pääsiäisterveisiä Göteborgista

HS:n pääsiäisen taitoleiri Göteborgissa sujuu mukavasti. Lauantai-iltapäivään mennessä on suunnistettu jo 5 treeniä huikeissa maastoissa. Ei ihme että näistä maisemista tulee maailman parhaita suunnistajia. (more…)