Nuorten sarjakilpailu 23.5. Pirkkolassa

Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailu suunnistetaan keskiviikkona 23.5. Helsingin Pirkkolan liikuntapuistossa, (Pirkkolan metsätie 6), maastoon pääse klo 17:30 – 19:00.

Sarjakilpailut antavat kilpailutuntumaa seuran harjoitusten jälkeen kohti isompia kilpailuja. Ne tarjoavat myös hyvän harjoitusmahdollisuuden ja kilpailun nuorisosuunnistukseen soveltuvissa maastoissa.

Kilpasarjoihin voi osallistua suunnistamalla yksin. Saattajasarjan radan voi kulkea yksin tai saattajan tai parin kanssa. Saattajasarjassa ei ole ikärajoituksia.

>> Kilpailukutsu ja ennakkoilmoittautuminen

>> Kilpailuohje julkaistu

Huippusuunnistuksen yhteistyötä Pajulahdessa

Huippuseuraprojektin Jukola-leiri 19.-20.5 Kaksipäiväinen leiri Pajulahden Urheiluopistolla kokosi yhteen urheilijoita 8 eri seurasta. Edustettuina olivat OK Trian, PR, HS, MS Parma, EsSu, TP, SNO, Tyrving.

Yhdessä toimimista kuvaa se, että sunnuntain Suunta Huipulle -harjoituskilpailuun osallistui 63 miestä ja 25 naista. Seurat toteuttivat harjoitukset ja valmennusta leirillä saivat myös seuratoimijat. Harjoituskilpailussa hyödynnettiin paikallisen kuntosuunnistustapahtuman ajanottoa.

Suunnistushauskaa Särkänniemessä

Bussilastillinen HS:n lapsia ja nuoria huoltojoukkoineen matkasi 19.5. Koivistoisen Helin johdolla Tampereelle vuoden hauskimpaan kisaan, Särkänniemi-suunnistukseen, jossa ensin aamupäivällä sprintattiin huvipuiston alueella ja loppupäivä huviteltiin laitteissa.

Sarjoja kilpailussa oli 5 vuotiaiden saattajasarjoista 16 vuotiaisiin, joten perheen pienimmätkin pääsivät tällä kertaa osallistumaan 😀

Kisan tiimellykseen mahtui HSläisittäin niin onnistuneita reitinvalintoja kuin pummejakin, mutta jos jokin jäi harmittamaan niin se unohtui viimeistään Possujunan huimassa kyydissä, Tyrskyn pyörteissä tai Hypen kieputuksessa.

Palkinnoille kolmen parhaan joukkoon suunnistivat Minja Nietula ykkössijalla sarjassa D16 ja Aapo Joensuu kakkossijalla sarjassa H10.

HOG18 (la-su 9.-10.6.) talkoot

Avainhenkilöiden ja muiden innostuneiden tapaaminen on su 20.5. klo 17-20 Myllypuro autokoulu kulmis

Käykää ilmoittautumassa toimitsijaksi MyClubissa. Paljon siellä onkin jo nimiä, mutta lisää tarvitaan.

Karkea aikataulu:

  • ti 5.6. puuvarastotalkoot
  • ke 6.6. klo 16 eteenpäin pussitustalkoot Paloheinä
  • to 7.6. varastotalkoot Koskelo
  • pe 8.6. rakennustalkoot Velskola
  • 9.-10.6. kisatoimitsijat sekä purku- että kuljetustalkoot
  • ma 11.6. jätteiden kuljetus

Iltarastit 21.5. Solvalla

Iltarastit 21.5. Solvalla laskettelurinne 16:30-18:30 (kartta Solvalla-Ruuhijärvi) Ratamestari Katja Lahtinen, pomo Markku Arjamaa.

Maksu: 8€, alle 19v 3€, emit-vuokra 2€. Maksutavat: Käteinen, erilaiset liikuntasetelit sekä Iltarastit SALDO -sarjaliput ja -yhteisömaksut.

Radat: 1.5, 3, 4, 4V, 5, 6, 7 ja 9km. Kaikki rastit painettu karttaan, yhdistä oma ratasi. Siirtymät lähtöön L1 500m ja L2 1500m. 6, 7 ja 9km radat kiertävät Ruuhijärven.

Maali suljetaan ja ajanotto päättyy 20:00. ONLINE tulokset

Iltarastit EXPRESS -palvelu on nopein reitti metsään ja Iltarastit SALDO tekee emit-kortista sarjalipun ja maksukortin.

>> Iltarastikävijän ohjeet   >> ONLINE tulokset   >> Kalenteri

Seuraavaksi Firmaliiga 22.5. Kattilajärvi ja Iltarastit 28.5. Luukki.

Vipinää ja vilskettä AOV:ssä

Uudenmaan lasten ja nuorten oma kilpailu Alueen Oravapolkuviesti kisattiin tiistai-iltana 15.5. helteisessä säässä Hyvinkään lentokentän kangasmaastoissa. Sarjoja viestissä oli kolme, 10-12 vuotiaiden rasti-ja tukireittisarja, 14 vuotiaiden sarja sekä 16 vuotiaiden sarja, joista kaikki juostiin kolmihenkisin tyttöpoikasekajoukkuein.

Helsingin Suunnistajat ottivat kilpailuun osaa upeasti 14 joukkueen voimin, joten kisapaikalla riitti HSläisittäin vipinää ja vilskettä :-)
Mukana oli hienosti myös ensikertalaisia ja vähemmän suunnistaneita, heille kunniamaininta mahtavista suorituksista.

(more…)