Vaellus Salmi – Solvalla, su 29.11. klo 9

Mukaan lähti noin 50 HS-läistä. Mekin olimme mukana

Bussi- ja ruokamaksu 20 euroa.

Valmennuksen porukkaa kutsuu koko seuran väen ensi sunnuntain vaellukselle Salmista Solvallaan.
Vaelluksella edetään Salmista Solvallaan uusilla, vanhoilla ja vielä vanhemmilla kartoilla. Bussi vie lähtöpaikalle ja kuskaa takaisin. Maalissa sauna ja ruokaa. (more…)

Onnittelut Synnövelle!

Jälleen Maalissa! Onnea Synnöve!

Suomen suunnistusliitto palkitsi Rastikaronkassa 21.11. Vuoden 2015 suunnistushenkilönä  Synnöve Miettisen.

Perusteluissa sanotaan, että hän on tehnyt pitkään ja ansiokkaasti työtä Helsingin Suunnistajissa Suomen suurimman kuntosuunnistustapahtuman, Iltarastien ja Firmaliigan järjestelyissä. Tämän tiedämme erittäin hyvin, ja olemme ylpeitä Synnöven saamasta tunnustuksesta. Onnea!

IR-Pomo-koulutus Pirkkolassa ti 1.12. klo 18

Ensi vuoden Iltarastipomoille järjestetään koulutustilaisuus Pirkkolassa kahden viikon päästä tiistaina. Aloitamme uimahallin kokoushuoneessa klo 18. Tervetulleita ovat kaikki tehtäviin jo ilmoittautuneet sekä muut kiinnostuneet. Tilaisuuden tavoite on miettia ja laatia sellainen pomon ohjeistus ja tarkistuslista, että kuka tahansa Iltarasteilla joskus käynyt pystyy pomon hommat hoitamaan. (more…)

Lähirastit vielä kerran

 

Koska suunnistussää näyttää jatkuvan suotuisana, järjestämme vielä yhdet Lähirastit sunnuntaina 15. marraskuuta Pirkkolan urheilupuistossa. Lähtöpaikka on lähellä Pirkkolan uimahallin sisäänkäyntiä. Rasteille pääsee kello 11 – 12.30 ja maali sulkeutuu klo 14.

Lähirastit on kuntosuunnistus, jossa on valittavana neljä eripituista rataa: 2 km, 3 km, 5 km ja 7 km. Tarjolla on myös pistesuunnistus. Pistesuunnistuksessa maastossa on joukko rasteja, joille on annettu lähinnä niiden sijainnin ja vaikeuden mukaan tietty pistearvo.

Karttamaksu on aikuisilta 6 euroa ja alle 19-vuotiailta 2 euroa.

Omalla autolla tulevien toivotaan käyttävän etupäässä Pirkkolantien varrella olevaa alaparkkipaikkaa.
Joukkoliikenteellä Pirkkolaan pääsee hyvin. Pirkkolantiellä, Kehä I:llä ja Hämeenlinnaväylällä olevilta pysäkeiltä on lyhyehkö kävelymatka.