Vielä ehtii ilmoittautua Halikkoon

Halikko-viestiin on ilmoitettu kolme joukkuetta. Irmassa on tällä hetkellä 56 nimeä, joten neljäskään joukkue ei ole kaukana. Se ilmoitetaan, jos saadaan sen verran ilmoittautuneita, että niillä saadaan järkevästi neljä joukkuetta.

Halikko-viestin sivut

HS:lle kuusi mitalia SM-erikoispitkältä

Tämän kauden viimeinen SM-kilpailu erikoispitkä matka toi roppakaupalla menestystä HS:n suunnistajille. Leena Ikkala (D80) ja Åge Liljeström (H65) voittivat mestaruuden ja hopeaa saavutti Riikka Otsamo D50:ssä. Pronssimitaleja tuli kolme, Einari Heinaro H21:ssä, Topias Niemi H15:ssä ja Pertti Valtee H70:ssä. Lisäksi 11 seuran suunnistajaa kävi pokkaamassa plaketin. Heistä lähimpänä mitalisijoja olivat neljänneksi sijoittuneet Topi Syrjäläinen (H17) ja Mari Sane (D35).
(more…)

ILTARASTIT kiittää

ILTARASTIT kiittää kaikkia teitä hyvät suunnistajat ja toimitsijat, jotka olette osaltanne olleet myötävaikuttamassa suunnistuskauden onnistumiseen.

Seuraavat Iltarastit ovat huhtikuussa 2015.

Lähde Halikkoviestiin 25.10.2014

Halikko-viesti suunnistetaan lauantaina 25. lokakuuta. Viestiin tarvitaan eri-ikäisiä suunnistajia, naisia ja miehiä. Olemme perinteisesti osallistuneet kilpailuun monella joukkueella ja se on tavoitteena nytkin.
Tutustu kilpailukutsuun ja ilmoita viestihalukkuutesi viimeistään ke 15. lokakuuta. Viestihalukkuuden voit ilmoittaa IRMAan klikkaamalla Halikko-viestin auki IRMAN kilpailukalenterista.

(more…)