Viestiliiga jatkuu Kymen Rastiviestissä

Viestiliiga jatkuu kesätauon jälkeen 21.8. Kotkassa suunnistuksen superviikonlopussa. Naisten viesti alkaa klo 13.30 ja miesten viesti klo 15.00. Kilpailut ovat seurattavissa Viaplayn maksulliselta kanavalta sunnuntaina klo 13:15 alkaen.

Hesan naiset ovat mukana Kymen Rastiviestissä kahdella timanttisella joukkueella.

Kauden aiemmista osakilpailuista poiketen ykkösjoukkueen aloittajana nähdään tällä kertaa Johanna. Millaiset ovat aloittajan ajatukset ennen kisaa?

”Onpa kiva päästä taas juoksemaan viestiä! Kaikilla osuuksilla on omat haasteensa, mutta aloitusta jännitän itse ehdottomasti eniten. Ekan osuuden sujuminen määrittää usein koko viestin kulun, joten aloittajan niskaan kasautuu helposti kovat paineet. Olen kuitenkin varma, että rutiinilla tämäkin sujuu. Täytyy vaan pitää pää kylmänä ja poimia ensimmäinen rasti hallitusti – ja sitten vaan samalla kaavalla loppuun asti!”

Miesten viestiin lähtee peräti viisi joukkuetta, vaikka isoimmat pyssyt Olli, Topi ja Tuomas puuttuvatkin. Nälkäisen ykkösjoukkueen kolmikko joutuu ottamaan vähän isompaa roolia, mutta kokeneet viestiketut tuskin tästä hätkähtävät. Odotettavissa on tiukkaa taistoa nopeaksi ennakoidussa maastossa!

Miesten ja naisten joukkueiden kokoonpanot:

Avainsanat: