Ollille onnistuminen EM-keskimatkalla

Miesten EM-keskimatkalla saatiin jännittää loppuun asti kestääkö Ollin hyvä sijoitus ja kestihän se. Olli Ojanaho oli paras suomalainen miesten keskimatkalla, vaikka mitalit menivätkin vahvoille ruotsalaisille. Voittajaksi suunnisti tiukan mitalistien välisen taistelun jälkeen Albin Ridefelt. Maasto oli jälleen haastava ja pusikkoinen sekä tarkkaa rastinottoa vaativa. Ero voittajaan oli 2.05 ja Olli oli tyytyväinen suoritukseensa. Neljäs sija tässä joukossa on loistava ja paras aikuisten arvokisasijoitus miehen uralla.

Isot onnittelut Olli tasaisen varmasta ja vahvasta suorituksestasi, miten meni ja mitkä fiilikset kisasta?

“Aika tasapainoinen suoritus, muutama pieni virhe ja aina en löytänyt ihan parhaita väyliä tai uria. Ihan hyvältä nelossijakin maistuu, kun ei ole aiemmin näinkään hyvin sijoittunut!”

Miesten tulokset

Huomenna 6.8. saadaan jännittää miesten ja naisten viestejä. Naisten viesti alkaa klo 10:00 ja miesten viesti klo 12:00