Eikka viides SM-keskimatkalla -Anskulle ja Janille kultaa

HS:n yleisen sarjan suunnistajat jäivät tällä kertaa ilman mitaleita keskimatkan SM-kilpailuissa Merimaskussa. Parhaaseen saavutukseen ylsi viidenneksi sijoittunut Einari Heinaro. Eikka hävisi minuutin ja viisi sekuntia kisan voittaneelle Severi Kymäläiselle. Veli Kangas sijoittui 10:nneksi ja Arttu Syrjäläinen 14:nneksi.

Olli Ojanaho ja Topi Syrjäläinen eivät päässeet osallistumaan SM-kisoihin, koska olivat samaan aikaan MM-kisoihin valmistavalla harjoitusleirillä Tsekissä.

Annamari Vierikon (D55) ja Jani Lakasen (H45) kultamitalit olivat HS:n joukkueen kirkkaimmat saavutukset. Muita mitalisteja olivat D18:ssa hopeaa ottanut Emilia Tala ja D45:ssä pronssille sijoittunut Heidi Salonen.
D18:ssa mainiosti suunnistivat myös kuudenneksi yltänyt Katarina Sallila ja kahdeksanneksi sijoittunut Minja Nietula. H20:ssa Lauri Syrjäläinen oli neljäs.

Kuvissa ylh vasen Annamari Vierikko, ylh oikea Emilia Tala ja Minja Nietula, alh vasen Einari Heinaro ja Veli Kangas, alh kesk. Katarina Sallila, alh oikea Jani Lakanen keskipallilla.