SM keskimatkalta mitaleita, plaketteja ja kokemusta

Viikonloppuna 29. – 30.8.2020 suunnistettiin Suunta Jyväskylä isännöimänä keskimatkan SM-kilpailut Korpilahden Paljakon suunnistuksellisesti haasteellisessa mutta hienoissa maastoissa. Helsingin Suunnistajille SM keskimatkan aamupäivästä (R1) mukaan tarttui yksi pronssinen mitali ja neljä plakettia. Iltapäivän (R2) suoritukset tuottivat kaksi kultamitalia, kaksi hopeamitalia ja monta plakettisuoritusta.

D18 sarjan pronssimitalisti Emilia Tala kommentoi suoritustaan hallituksi ja onnistuneeksi.

Heti alusta asti suoritus lähti hyvin liikkelle. Yksi minuutin virhe mahtui mukaan onnistuneeseen suoritukseen. Juoksu kulki tänään hyvin, mikä on seurausta onnistuneesta harjoittelusta. Hyvää virettä on tarkoitus vaalia kauden loppuun saakka. Miesten pääsarjan plaketistit Topi (5.) ja Arttu (8.) näyttivät, että kyllä keskisuomalaisessa maastossa suunnistus sujuu. Yksi ennakkosuosikeista, Topi Syrjäläinen ,ei kuitenkaan ollut suoritukseen tyytyväinen suunnistuksen ollessa rauhatonta ja hätäistä. Heikommalla suorituksella viides sija on osoitus siitä, että kapasiteettia löytyy vaikka mihin. Artun suoritus oli hänen sanojensa mukaan ihan omantasoinen veto ja kahdeksas sija häntä kyllä hymyilytyttää! 

D16 sarjan plaketeilta löytyivät Katarina Sallila ja Merianna Rantakokko.
Suomen keskimatkan mestareiksi suunnistivat Tuulikki Karvinen (D75) ja Martti Kuivala (H75) sekä hopealle Ilkka Nurminen (H45) ja Mika Rantala (H55). Lisäksi Mikko Lassilalle (H35) neljäs sija ja plakettisijoja muutama näiden lisäksi. Onnittelut!
Kuvassa:Emilia Tala (oik), Arttu ja Topi Syrjäläinen (ylh) ja Katarina Sallila ja Merianna Rantakokko
×

Comments are closed.