Lasten alkeissuunnistuskoulu verkossa

Nuorisojaosto on järjestänyt keväisin suosittuja lasten alkeiskursseja lapsille ja heidän perheilleen. Tänä keväänä, vallitsevan koronatilanteen vuoksi piti miettiä uusia tapoja toteuttaa kursseja.

Päädyttiin toteuttamaan “Lasten suunnistuskoulu verkossa” materiaalijonka tavoitteena on, kuten normaalinkin alkeiskurssin, antaa perusvalmiuksia suunnistusharrastuksen aloittamiseen. Tutustu materiaaliin tämän linkin kautta:

https://sites.google.com/helsinginsuunnistajat.fi/alkeiskurssi/

“Lasten suunnistuskoulu verkossa” on jaettu kolmeen osaan, joista ensimmäinen osio esittelee seuran lasten ja nuorten toiminnan, ryhmät sekä seuran jäsenyyteen liittyvät käytännön asiat. Osa 2. Suunnistustuksen alkeiskurssi – näin pääset alkuun, osiossa käydään hauskojen ja opettavaisten videoiden avulla läpi suunnistuksen perusasiat. Osa 3. esittelee Lasten rastit ja käytännön omatoimiset harjoittelumahdollisuudet.

Kun alkeiskurssi on suoritettu ohjeiden mukaisesti vanhemman/huoltajan opastuksella lapsi ja/tai nuori voi halutessaan liittyä seuran jäseneksi ja jatkaa harrastusta oman taitotason mukaisessa harjoitusryhmässä. Tulevista harjoituksista voit lukea sivuiltamme lasten alkeiskurssit ja niihin voi osallistua etukäteisilmoittautumisen jälkeen mukaan. Ensimmäinen kokeilukerta on maksuton eikä vaadi seuran jäsenyyttä.

 

×

Comments are closed.