Jukolan viesti -95 uudelleen juoksu – Unelmien yö!

Lasten RastitSuunnistuksen nykyhuiput tykittävät vuoden 1995 Jukolan viestin uudelleenjuoksun 13. – 14.6. – katso ”Kesäyön unelma” ISTV:stä suorana! 

HS:n miesjoukkue lähtee kisaan vahvalla ja nuorella joukkueella liikkeelle. Yli puolet porukasta ei ollut syntynytkään vuoden 1995 Jukolan aikaan. Hyväkuntoinen joukkue pääsee hyödyntämään omia vahvuuksiaan  pääkaupunkiseutulaisille tutussa maastotyypissä ja aikoo sen ansioista olla vaikeasti voitettavissa.

Näin juoksijat kommentoivat omia osuuksiaan:

Luukas Valtonen – 1.osuus 

Setä on innoissaan!

Veli Kangas – 2.osuus

Pitkää, pimeää ja luultavasti aika yksinäistä; kotimainen kilpailukausi starttaa poikkeuksellisella tavalla, joten odotan suurella mielenkiinnolla tätä hienoa kisaa. Eiköhän sieltä kesäyöstä ihan kelpo Jukola-tunnelma löydy. 

Einari Heinaro – 3.osuus

Kovin montaa kisaa ei tänä vuonna ole päässyt juoksemaan, joten kisahinku on kova. Kiva päästä testaamaan uutta Lumoniten tykkiä Sipoonkorven syheriköihin

Matias Salonen – 4. osuus

-95 uudelleenjuoksu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä nauttimaan Jukolan tunnelmasta hienossa Sipoonkorven maastossa. Meillä on kova joukkue kasassa ja mielenkiinnolla odotan mitä kesäyö tuo tullessaan. 

Anton Salmenkylä – 5. osuus

Harmittaa, että varsinaista Jukolaa ei järjestetä koska onhan se aina yksi vuoden kohokohdista. Onneksi meillä on kuitenkin mahdollisuus olla osa tätä -95 uudelleenjuoksua ja meillä on kyllä erittäin hyvä joukkue kasassa joten innolla odotan viikonloppua vihdoin päästä viestikisaamaan! 

Tuomas Heikkilä – 6.osuus

Lähdetään nautiskelemaan hienosta maastosta! 

Olli Ojanaho – 7. osuus

Hienoa päästä vähän Jukola tunnelmaan tänäkin vuonna tämän tapahtuman ansiosta! Samalla saamme mainion viestitreenin vyölle hienossa maastossa. 

 

×

Comments are closed.