Jukolan viesti -95 uudelleen juoksu – Unelmien yö!

Lasten RastitSuunnistuksen nykyhuiput tykittävät vuoden 1995 Jukolan viestin uudelleenjuoksun 13. – 14.6. – katso ”Kesäyön unelma” ISTV:stä suorana! 
HS:n miesjoukkue lähtee kisaan vahvalla ja nuorella joukkueella liikkeelle. Yli puolet porukasta ei ollut syntynytkään vuoden 1995 Jukolan aikaan. Hyväkuntoinen joukkue pääsee hyödyntämään omia vahvuuksiaan  pääkaupunkiseutulaisille tutussa maastotyypissä ja aikoo sen ansioista olla vaikeasti voitettavissa.
Näin juoksijat kommentoivat omia osuuksiaan:

Luukas Valtonen – 1.osuus 
Setä on innoissaan!
Veli Kangas – 2.osuus
Pitkää, pimeää ja luultavasti aika yksinäistä; kotimainen kilpailukausi starttaa poikkeuksellisella tavalla, joten odotan suurella mielenkiinnolla tätä hienoa kisaa. Eiköhän sieltä kesäyöstä ihan kelpo Jukola-tunnelma löydy. 
Einari Heinaro – 3.osuus
Kovin montaa kisaa ei tänä vuonna ole päässyt juoksemaan, joten kisahinku on kova. Kiva päästä testaamaan uutta Lumoniten tykkiä Sipoonkorven syheriköihin
Matias Salonen – 4. osuus
-95 uudelleenjuoksu tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä nauttimaan Jukolan tunnelmasta hienossa Sipoonkorven maastossa. Meillä on kova joukkue kasassa ja mielenkiinnolla odotan mitä kesäyö tuo tullessaan. 
Anton Salmenkylä – 5. osuus
Harmittaa, että varsinaista Jukolaa ei järjestetä koska onhan se aina yksi vuoden kohokohdista. Onneksi meillä on kuitenkin mahdollisuus olla osa tätä -95 uudelleenjuoksua ja meillä on kyllä erittäin hyvä joukkue kasassa joten innolla odotan viikonloppua vihdoin päästä viestikisaamaan! 
Tuomas Heikkilä – 6.osuus
Lähdetään nautiskelemaan hienosta maastosta! 
Olli Ojanaho – 7. osuus
Hienoa päästä vähän Jukola tunnelmaan tänäkin vuonna tämän tapahtuman ansiosta! Samalla saamme mainion viestitreenin vyölle hienossa maastossa.