VUODEN 2019 ”REHTI URHEILIJA” ON TOPI RAITANEN

Tahko Pihkala -seura ja Suomen Kuvalehti ovat valinneet tämän vuoden ”Rehti Urheilija” -palkinnon saajaksi 23-vuotiaan yleisurheilijan ja suunnistajan Topi Raitasen. Yleisurheilijana hän edustaa Helsingin Kisa-Veikkoja ja suunnistajana Helsingin Suunnistajia.
 
Vuoden 2018 EM-kisoissa Berliinissä Topi Raitanen saavutti ennätyksensä 3000 metrin estejuoksussa 8,28,48 ja selvisi loppukilpailuun, jossa tuloksena oli kahdeksas sija. Suunnistuksessa Raitanen on osallistunut neljä kertaa nuorten MM-kilpailuihin ja hän on kisannut useita kertoja Jukolan Viestissä.
Perustelut:
Topi Raitanen tunnetaan hyvin avoimena ja esikuvallisena nuorena urheilijana, joka hallitsee niin menestyksen hetket kuin tappiotkin oikealla urheilija-asenteella. Hänen suhteensa kanssakilpailijoihin ja harjoittelijatovereihin on mutkaton, lämmin ja rehti. Yleisurheilu on saanut hänen avullaan ja kauttaan positiivista nostetta koko kansan keskuudessa.
”Rehti Urheilija” –palkinto jaettiin nyt 34.kerran. Viime vuonna tunnustuksen saivat urheilijakaverukset Jari Mönkkönen ja Jani Tanskanen
×

Comments are closed.