Paloheinästä löytyy rasteja koko syysloman

PaloheinäSunnuntaina 13.10. klo 10-13 Paloheinässä on Iltarastit kauden päätös ja heti perään Paloheinässä avataan Lähirastit-kausi maanantaina 14.10. klo 18-19. Rastit (ja heijastimet) ovat maastossa koko viikon, joten syyslomalaisilla on löydettävää useampanakin päivänä ja iltana.

Saat Paloheinän karttoja suoraan tapahtumista sunnuntaina ja maanantaina sekä jälkimyynnistä Paloheinän ulkoilumajan kahvilasta ja Suunnistajan Kaupasta (Museokatu 34).

>> LUE LISÄÄ

Paljon löydettävää koko viikoksi

Seuraavat IltarastitSyyslomaviikolla Paloheinästä löytyy ennätysmäärä suunnistettavaa, kun tarjolla on sekä viimeiset Iltarastiradat (1.5, 3, 4, 5, 6 ja 7km, Taitotreenit 4 ja 6km sekä R-radat R60/90) että ensimmäiset Lähirastiradat (4 ja 6km).

Rastiliput ja heijastimet ovat maastossa koko viikon, joten omatoimisille kulkijoille on tarjolla paljon löydettävää. “Kaikki rastit” -kartalla voit suunnistamassa Paloheinässä usemman radan eri päivinä viikon aikana. Tuttukin maasto voi olla aivan uuden näköinen lamppulenkillä pimenevässä illassa!

Paloheinän ulkoilumaja ja kahvila on hyvä tukikohta liikkujalle, karttojen jälkimyynti aukioloaikoina la-su 10-18 ja ma-pe 10-20.

Nyt on haastetta!

TaitotreenitPaloheinän Taitotreeneillä on tarjolla myös todennäköisesti kauden vaativin harjoitus kokeneillekin suunnistajille (4 ja 6km radat). Erikoiskartalla on vain korkeuskäyrät ja ojat, siis todella paljon valkoista!

Eteneminen vaatii itseluottamusta kun laakeat maastomuodot pitää hahmottaa tarkasti sekä samalla hakea tukea ojista ja soista. Tutut ulkoilureitit ja polut saattavat sotkea suunnassakulkua. Jos haluat vieläkin enemmän haastetta, tee tämä Taitotreeni pimeässä!

Lähirastit kauden avaus maanantaina

Lähirastit tarjoavat jatkoa suunnistuskaudelle Helsingin lähimaastoissa. Järjestelyt ovat hieman kevyemmät kuin Iltarasteilla:

  • lähdöt maanantaisin klo 18:00 – 19:00, maali sulkeutuu 20:00
  • radat 4 ja 6km, radat painettu valmiiksi karttaan, rasteilla myös heijastimet
  • hinnat ja maksutavat kuten Iltarasteilla
  • ajanotto, ei rastiväliaikoja, ei leimasimia (nollaus lähdössä ja maalileimaus)
  • rastit ja heijastimet ovat maastossa koko viikon sunnuntaiaamuun asti
  • ei pysäköinninohjausta, pysäköi omatoimisesti lähialueen sallituille paikoille

Syksyn 2019 Lähirastit ovat

>> Lisätiedot kalenterissa

×

Comments are closed.