Mitaleita Uudenmaan aluemestaruuskilpailuista


Uudenmaan pitkän matkan aluemestaruuskilpailut suunnistettiin tänä vuonna 10.-11.8. Raaseporin Snappertunassa Karjaan Uran toimiessa järjestävänä seurana. Lauantaina miteltiin henkilökohtaisilla matkoilla niin lasten kuin aikuistenkin sarjoissa ja sunnuntaina ratkottiin viestit. Maasto piti sisällään pääasiassa rannikkoseutujen avokallioalueita mutta kartalta löytyi myös soita ja tiheikköjä.

Helsingin Suunnistajien parhaimmista tuloksista henkilökohtaisilla matkoilla vastasivat kultaa nuorten sarjoissa suunnistaneet H11TR Eino Ristimäki ja H20 Matias Salonen sekä aikuisten puolella D40 Mari Sane, D45 Heidi Salonen, D50 Anna-Mari Vierikko, D75 Tuulikki Karvinen, H65 Lauri Kekoni ja H75 Pertti Valtee. Hopeaa nuorista ottivat D11TR Lotta Lehtinen, H14 Eino Haara ja D20 Anni Mäntylä sekä aikuisista H35 Jussi Ernamo, H50 Sami Kälviäinen, H60 Jouko Karamo, H65 Heimo Pulkkinen, H70 Jouni Savelainen ja H80 Keijo Ruokonen. Pronssimitalit nappasivat puolestaan H12 Väinö Haara, D12 Aada Sauso, H35 Mikko Lassila ja D65 Anneli Hämäläinen.

Kolmiosuuksisissa viesteissä mitaleille ylsivät ykkössijoillaan miesten puolella H21-sarjassa Tuomas Heikkilä, Matias Salonen ja Atte Ikola, H35-sarjassa Jussi Ernamo, Mikael Lamberg ja  Mikko Laine, H60-sarjassa Esa Lehto, Jouko Karamo ja Jouko Koivula sekä H70-sarjassa Åge Liljeström, Jouni Savelainen ja Heimo Pulkkinen. Naisten puolella voitot ottivat D21-sarjan Milla Mattila, Anniina Suhonen ja Johanna Kiiski sekä D70-sarjan Vuokko Rajamäki, Tytti Torp ja Tuulikki Karvinen. Hopeaa suunnistivat D18-sarjassa Sanni Mäkinen, Aino Kangasaho ja Kaisa Mäntylä, D45-sarjassa Minna Ryyppö, Anna-Mari Vierikko ja Heidi Salonen sekä H75-sarjassa Martti Kuivala, Erkki Latvasto ja Pertti Valtee. Pronssia ottivat D11-14-sarjan Nadja Rehberger, Lumi Joensuu ja Lotta Lehtinen sekä D50-sarjan Pauliina Lankinen, Tiina Tervo-Rantakokko ja Riikka Rajamäki.

×

Comments are closed.