Kesäloma starttasi Leimaukselta

Suunnistusliiton vuosittain järjestettävä, 8-18 vuotiaille suunnattu valtakunnallinen Leimaus-leiri järjestettiin tänä vuonna Imatralla 3.-6.6. Leirin keskuksena toimi Imatran kylpylä ja järjestelyistä vastasivat paikalliset suunnistusseurat SK Vuoksi sekä Joutsenon Kullervo.

Helsingin Suunnistajat oli leirillä mukana 39 innokkaan suunnistajan sekä 10 innokkaan huoltajan voimin. Kimmo Kärkkäinen ja Elina Roschier toimivat erinomaisina matkanjohtajina.
Neljän päivän aikana ohjelmaan mahtui suunnistusta eri taso- ja ikäryhmissä sekä monenlaista oheisohjelmaa aina uinnista frisbeegolfiin ja BMX pyöräilystä Superpesiksen seuraamiseen. Leiriläiset pääsivät toteuttamaan itseään myös taiteilijoina, sillä yhtenä päivänä maalattiin kannustuskylttejä omalle seuralle viimeisen päivän leiriviestiä varten.

Seuran valmentaja Sari Kallela kertoi leirin sujuneen mainiosti. Imatran ja Lappeenrannan suunnistusmaastot olivat hienoja ja vaihtelevia. Kaikkea oli tarjolla. Oli suppaa, korpea, pusikkoa ja kangasmetsää. Seuran nuoria oli mukana kaikissa eri tasoryhmissä, niin RR-, TR- taso 1 ja 2 ryhmässä kuin vanhimmille suunnatussa maailmanmestari Jani Lakasen vetämässä PRO-ryhmässäkin.

-On tämä vaan aina ihan mahtava kesän aloitus. Niin se taitaa olla, että suunnistavan nuoren kesä alkaa Leimaukselta ja päättyy Ungdomens Tiomilaan Ruotsiin, Sari hehkutti.

Kuvat: Sari Kallela

 

 

 

×

Comments are closed.