Iltarastit 29.4. Pirttimäki – Pitkäjärvi

Iltarastit 29.4. Pirttimäen ulkoilumaja 16:30-18:30. Ratamestari Olli Ojanaho, pomo Hilleriikka Vaho.

Pysäköinti: Pirttimäen parkkiin otetaan vain autot, joissa on vähintään 2 suunnistajaa.  >> Katso ohjeet

Maksu: Kertamaksu 10€, Express 8€ ja alle 19v 3€, emit-vuokra 2€. Maksutavat: Käteinen, erilaiset liikuntasetelit sekä Iltarastit SALDO -sarjaliput ja -yhteisömaksut.

Radat: 1.5, 3, 4, 4V, 5, 6, 7 ja 9km, myös R-radat R60/R90 (42 rastia, kaikki n 13km). Rastit painettu karttaan, yhdistä oma ratasi.

Siirtymät: 1-lähtö 800m (lyhyet radat) ja 2-lähtö 1300m, paluu etämaalista tulospalveluun 600m. Maali suljetaan ja ajanotto päättyy 20:00. ONLINE tulokset

Iltarastit EXPRESS -palvelu on nopein reitti metsään ja Iltarastit SALDO tekee emit-kortista sarjalipun ja maksukortin. Kertamaksu 10€ tai Express-palveluun liittyneille 8€. Kertarekisteröinti riittää, täytä lomake uudelleen, jos tietosi ovat muuttuneet.

LIITY EXPRESS PALVELUUN

>> Iltarastikävijän ohjeet   >> ONLINE tulokset   >> Kalenteri

Seuraavaksi Iltarastit 6.5. Solvalla – Karjakaivo

Pirttimäki pysäköintiohjeet

Pirttimäen parkkiin otetaan vain autot, joissa on vähintään 2 suunnistajaa. Oittaalla ja Automuseolla on apuparkit ja mahdollisuus lastata auto täyteen.

Ison tietyömaan vuoksi Pirttimäki on entistäkin ahtaampi autoilijoille. Parkkipaikkoja on 100 vähemmän ja tietyö haittaa liikennettä Kunnarlantiellä (liikennevalo-ohjaus, pysähdys maks 2.5min). Nyt tarvitaan hyvää yhteispeliä, jotta kaikki pääsevät sujuvasti suunnistamaan!

Etelästä Bembölen suunnasta tuleville olemme järjestäneet apuparkin Oittaan ulkoilualueelle. Idästä Bodomintietä tuleville apuparkki löytyy Automuseon alueelta. Jätä autosi apuparkkiin tai lastaa autosi täyteen. Kiitos yhteistyöstä!

×

Comments are closed.