Hyvä boogie piti HS:n mitalin kannassa kiinni: Helsingin Suunnistajat 5. naisten SM-viestissä!


Noora Hyyrynen, Pihla Otsamo ja Milla Mattila nostivat HS:n hieman yllättäen taistelemaan jopa mitaleista Mynämäellä käydyissa SM-viesteissä. Sijoitus upeasti viides Tampereen Pyrinnön tahdittamassa kilpailussa. Pargas IF sijoittui toiseksi ja Angelniemen Ankkuri kolmanneksi ennen Hiidenkiertäjiä ja Helsingin Suunnistajia.

Noora Hyyrynen aloitti viestin varmoin ottein aivan kärkiviisikon tuntumassa: “Oli hiton hyvä fiilis lähteä kisaan ja sama hyvä boogie jatkui lähdöstä maaliin. Tein omaa työtä muita sopivasti hyödyntäen ja se toimi!”

Pihla kiitti ja toi joukkueen vaihtoon kaksi minuuttia kolmantena ollutta SK Pohjantähden Heini Wenmannia jäljessä: “Suunnistin hieman varmistellen ja se oli hyvä taktiikka tänään. Näin matkan varrella muutamia muita naisia, mutta aikalailla omaa työtä sain tehdä lähdöstä vaihtoon asti. Oli kiva nähdä miten pitkälle hyvä joukkuesuoritus tänään riitti!

Milla teki ankkuriosuudesta HS:lle jännittävän: “Oli huikeeta päästä metsään, kun Noora ja Pihla teki niin hyvää työtä! Oma kisa lähti hyvin käyntiin. Alussa ohitin Pohjantähden ja puolivälissä sain pronssille päätyneen Angelniemen selän jo kiikariin. Selkä kuitenkin katosi ja kolmanneksi vikalla rastilla näin takaa tulevan Hiidenkiertäjien ja Pohjantähden maajoukkuenaiset – siinä kohtaa puntti jo vähän tutisi. Otettiin kaikki eri reitinvalinta vikalle rastille ja siinä HiKi pääsi kuittaamaan, mutta Pohjantähti pysyi takana. Pystyttiin kaikki tekemään omat hyvät suoritukset ja se riitti tänään vaikeassa maastossa korkeammalle kuin oltais etukäteen uskottu!”

 

Kuva: Pauliina Lankinen

Kisasivut: https://www.msparma.fi/kilpailut/sm-viesti-2019/

×

Comments are closed.