Helsingin Suunnistajat – haku nuorten valmennusryhmään 2020 on auki 1.12.2019 asti

 

Helsingin Suunnistajien 14-18 -vuotiaiden (2002-2006 syntyneiden) nuorten valmennusryhmä on tarkoitettu motivoituneille SM-kisoissa kilpaileville, tai sinne haluaville nuorille suunnistajille. Nuorten ryhmävalmennus tarjoaa laadukkaita harjoituksia, leirejä ja kilpailumatkoja sekä tukea ja opastusta omatoimiseen harjoitteluun.

Ryhmään voivat hakea myös muut kuin Helsingin Suunnistajien urheilijat

Ryhmään valitsemisen edellytyksenä on nuoren oma halu kehittyä urheilijana, osallistua suunnistuksen kilpailutoimintaan Helsingin Suunnistajissa sekä sitoutua seuran ja ryhmän yhdessä laatimiin pelisääntöihin. Nuorten valmennusryhmän urheilijoiden kanssa tehdään urheilijasopimukset, joissa määritellään ryhmän toimintaan liittyvät keskeiset käytännöt sekä urheilijan ja seuran velvoitteet.

Vuoden 2020 toimintaan voi hakea mukaan alla olevan linkin kautta 1.12.2019 mennessä. Valinnat ryhmään tehdään joulukuun aikana. Ryhmään voi hakea myöhemminkin kauden aikana ottamalla suoraan yhteyttä ryhmän valmentajiin.

https://forms.gle/YvPyMEW47SY2RnDc9

Valmennusryhmän maksu vuoden 2020 osalta on 150 euroa sisältäen niin talvi- kuin kesäkauden harjoitukset ja suunnistusleirien harjoitukset. Seura maksaa ryhmämaksun maksaneiden osallistumismaksut kilpailuihin rastiviikkoja lukuun ottamatta. Lisäksi ryhmämaksu oikeuttaa seuran leireihin ja kilpailumatkoihin kohdistamaan tukeen (Leireistä ja matkoista kuitenkin leiri/matkakohtainen omavastuu) ja seuran tukemaan seura-asupakettiin.

Valmennusryhmässä voi harrastaa myös vähemmän tavoitteellisesti, jolloin ei tarvitse erikseen hakea valmennusryhmään. Tällöin maksu on 70€ ja maksu sisältää talvi- ja kesäkauden harjoitukset ja suunnistusleirien harjoitukset. Seura ei maksa osallistumismaksuja kilpailuihin eikä seuran leiri- ja kilpailumatkojen tukea. Näihin voi kuitenkin osallistua maksamalla normaalin maksun. Tavoitteenamme on se, että seurassa voi harrastaa omista lähtökohdista ja tarjontaa on sekä tavoitteellisesti urheileville nuorille ja vähemmän tavoitteellisesti harrastaville nuorille.

Lisätietoja ryhmään hakemisesta antaa Sari Kallela (040 723 1010) ja Anu Pikkarainen (045 657 9455)

×

Comments are closed.