Anu Pikkarainen aloittaa Helsingin Suunnistajien toiminnanjohtajana

“Seura täytti viime vuonna 75 vuotta. Olemme aloittaneet uuden vuosineljänneksen tavoillemme uskollisena – emme aio sammaloitua: Tänä vuonna meidät on valittu valmennuksen tähtiseuraksi, järjestimme suunnistuksen maailmancupin osakilpailun, täytimme Suurkirkon portaat hurraavalla suunnistusyleisöllä ja olemme liikuttaneet valtavan määrän kuntosuunnistajia Iltarasteillamme. Nyt jatkamme seuran kehittämistä palkkaamalla toiminnanjohtajan. Anu Pikkarainen aloittaa tehtävässä 1.10. Tervetuloa!” – Jouko Lahtinen

Anu kuvaa itseään näin: “Olen iloinen siitä, että minut valittiin Helsingin Suunnistajien ensimmäiseksi toiminnanjohtajaksi. Aloitan hommassa intoa puhkuen. Olen iloinen siitä, että HS etsi henkilöä, joka pyrkii kokonaisvaltaisesti kehittämään seuraa ja on kaikkia seuralaisia varten. Kun seuraa kehitetään kokonaisvaltaisesti, tasavertaiset jaostot tukevat ja buustaavat toisiaan ja sitä kautta saadaan yhteisesti vahva seura, jossa jokainen jäsen on huomioitu. Suunnistusympyröissä pyörineenä olen myös pitkään seurannut Helsingin Suunnistajien kilpailumenestystä, ihaillut Iltarastien kävijämääriä – ja maastoja – ja todennut, että HS:läisiä on kisapaikoillakin aina suuri lauma ja jengillä tuntuu olevan hauskaa. Tunnen monta superkivaa HS:läistä. Nyt on hienoa liittyä tähän joukkoon!

Olen ammatiltani liikunnanohjaaja ja tänä vuonna pitäisi saattaa päätökseen ylempi AMK tutkinto erikoistumalla liikuntajohtamiseen. Liikunta-alalla olen ollut aina ja olen vankkumaton terveys- ja kuntoliikunnan puolestapuhuja. Rakastan myös huippusuunnistusta ja kisoja tulee aina seurattua joko paikan päällä tai nenä ruudussa kiinni. Seuratoiminnan kehittäminen on minulle tärkeä juttu. Nyt hyppään HS:n messiin toiminnan mahdollistajaksi, taustapuurtajaksi, resurssiksi ja pyrin auttamaan kaikkia jaostoja niiden jo vahvalla pohjalla olevassa työssä.”

 

 

×

Comments are closed.