Vuoden Helsingin Suunnistaja on Markku Arjamaa

Helsingin Suunnistajat toimii ahkerasti ja näyttävästi suunnistajan polulla lapsista huippusuunnistajiin. Tänäkin vuonna on suunnistajan polulle astunut monta aloittelijaa ja samaa polkua kulkeneet seuran miehet voittivat viestin SM-kultaa. Vaikka joukkueessa juoksi vain Arttu Syrjäläinen, Einari Heinaro, Topi Syrjäläinen ja Olli Ojanaho niin sen takana on monen muunkin seura-aktiivin panos.

HS järjesti tänä vuonna suunnistuksen maailmankupin osakilpailun – hienon kilpailun Tervalammin maastoissa ja tunnelmaltaan aivan upean sprinttiviestin Senaatintorilla. Tämän ohella olemme järjestäneet Iltarastit ja Firmaliigan ja seuran kuntosuunnistustapahtumissa on tehty yli 20 000 suoritusta.

Kiitoksia teille seurakaverit, te tämän kaiken ja sen muunkin olette toteuttaneet. Sanotaan se ääneen: me olemme hyviä yhdessä.

Tällaisen toimintavuoden jälkeen vuoden HS-läisen palkinto voisi mennä aika monelle seurassa. Kun asiaa pohdittiin hallituksessa valinta oli kerralla selvä ja yksimielinen.

Vuoden HS-läinen on ollut mukana itseorganisoituvana silmä-, jalka- ja käsiparina useamman vuoden. Hänet on nähty juoksuttamassa lapsia Pallomyllyssä ja koulujen labyrinttisuunnistuksissa päivästä toiseen, hänet tavattiin hommissa maailmankupin kisapaikoilla, mutta ennen muuta hänet on nähty Iltarastien ja Lähirastien toimitsijaringissä oli sää millainen tahansa. Tänä vuonna hän on vastannut suurimmasta osasta IR-pomovuoroista. Tällaisten seura-aktiivien kohdalla isommatkin sanat tuntuvat vaatimattomilta. Suuret kiitokset Markku Arjamaa.

 

Vuosikokousasiaa lähiaikoina jäsenpalvelussa

Teksti Jouko Lahtinen, puheenjohtaja

Kuva MS: Kuvassa Markku Arjamaa ja Jouko Lahtinen

×

Comments are closed.