Dohasta Halikkoon: Topi Raitanen aloitusosuudelle

 

Lähtöviitoituksella tulee Halikko-viestissä kiire, kun Topi Raitanen aloittaa HS:n ykkösessä lauantaina 26.10. “On oikein mukavaa päästä taas pitkästä aikaa suunnistamaan. Halikkoviesti on ollut jo pitkään merkattuna kalenteriin. Juoksen ensimmäistä osuutta  ja luvassa on varmasti taidollisesti haastava kilpailu, joten siihen minun täytyy keskittyä.”

Viisi nuorten sarjojen suunnistajaa juoksee tänä vuonna HS-ykkösessä. Toisella osuudelle viestiä vievät 16-sarjalaiset Väinö Ristimäki ja tänä vuonna hienosti pärjännyt Luca Kallela,  kolmannella taas 16-sarjalainen Emilia Tala. H18-sarjan Atte Ikola ja Lauri Syrjäläinen juoksevat neljättä osuutta. Viidennelle osuudelle on laittaa SM-viestin kultajoukkueesta Veli Kangas, Arttu Syrjäläinen ja Einari Heinaro. Olli Ojanahon lähettää ankkuriosuudelle Pihla Otsamo.

Halikkoon lähdetään pitämään yhdessä hauskaa. Kun 15-henkisiä joukkueita on ilmoitettu viestiin kolme sekä lisäksi yksi joukkue kuntosarjaan, jossa ei ole kokoonpanorajoituksia kisasarjojen tavoin, Halikkoon lähtee kaikkiaan 60 HS:läistä. Lokakuinen viikonloppu on suunnistuksentäyteinen, sillä Halikkoviestistä huiput ja nuoret suuntaavat Info-leirille Kisakallioon.

Miten käy tänä vuonna? Viime vuodet ovat seuraviestissä sujuneet mallikkaasti – vuonna 2016 tuli viestistä voitto, seuraavana vuonna neljäs ja viime vuonna toinen sija. Halikko-viestin Paras seura -kilpailussa, jossa 60. joukkoon sijoittuneet joukkueet keräävät pisteitä seuralle, tultiin viime vuonna myös toiseksi.

 

HS 1  
Topi
Sami    Väinö    Luca
Ansku    Emilia    Noora
Atte    Ilkka N    Lauri
Veli    Arttu    Eikka
Pihla
Olli

 

Osuudet ja alustavat matkat: http://www.angelniemenankkuri.com/halikkoviesti_2019/

OSUUS JUOKSIJAT PITUUS n. VAATIVUUS   RAJOITUS
1   1     4,9 km   vaikea
2   3     4,9 km   vaikea
3   3     2,8 km   helppo
4   3     4,5 km   keskivaikea
5   3     5,1 km   vaikea
14   1     5,1 km   keskivaikea  D-sarjalainen
15   1     7,1 km   vaikea

http://helsinginsuunnistajat.fi/2018/27028/

×

Comments are closed.