HS SM-pitkillä huippuvauhdissa: Olli Ojanaho, Einari Heinaro ja Topi Syrjäläinen mitalikamppailussa

Fiskarin SM-pitkän karsinta jo oli ollut edellisenä päivänä menestys. HS oli rynnistänyt miesten pääsarjan finaaliin laajalla rintamalla kolmesta eri karsintaryhmästä. Finaalipäiväkin sujui erinomaisesti. Kauden vaikeuksien jälkeen Olli Ojanaho palasi mitalikantaan hopealle, kun taas Einari Heinaro juoksi kovavauhtisessa 15.8 km:n kilpailussa viidenneksi ja Topi Syrjäläinen seitsemänneksi. Miika Kirmula (KR) vei SM-pitkillä mestaruuden ja Elias Kuukka (TP) juoksi pronssille.

Tänään kiilasit takaisin jopa maailman huippuvauhtiin, kun tulosluettelossa molemmilla puolilla ystäviäsi MM-hopeajoukkueesta, ja kisan ulkopuolella juossut Ukrainan Ruslan Glebovkin oli taas mukana kärkivauhdissa. Miltä nyt tuntuu Olli? Entä mitä seuraavaksi?

“Elokuun alusta olen pystynyt treenaamaan maastossa, mutta en vielä pitkiä harjoituksia, joten tämä oli ensimmäinen pitkä suunnistus sitten 10milan. Siihen nähden jaksoin hyvin ja oli kiva päästä kisaamaan, tästä on hyvä jatkaa. Juoksen nyt syksyllä paljon kisoja: ensi viikonloppuna on ohjelmassa Euromeeting Virossa, sitten SM-viesti ja -sprintti, Sveitsin maailmancup, Viestiliigan finaali ja 25manna ennen kuin on ensimmäinen vapaaviikonloppu.”

Kolmossijasta oli tänään tiukka kamppailu – Elias Kuukan takana taisteli neljä ukkoa parin minuutin sisällä. Miten kisa sujui tänään Eikka?

“Kesä on ollut vähän hankala, joten tosi hyvät on fiilikset. Nyt panostus on syksyn viesteihin.”

Entä Topi?

Jep! Aika hyvä hallittu suoritus. Rajua hommaa painaa tuollainen kisa yksin alusta loppuun. Lopussa piti skarpata ja pientä virhettäkin siellä tuli, mutta suuremmilta säästyin.

 

Oli hienoa, että onnistuimme tänäänkin laajalla rintamalla eilisen karsinnan tapaan. Kahden viikon päästä juostavassa SM-viestissä kaikki on mahdollista, kun jokainen suunnistaa virheittä, kertasi Olli kisan jälkeen. (Kuva – Pasi Raukko)

https://online4.tulospalvelu.fi/tulokset-new/fi/2019_smpitka/

 

×

Comments are closed.