Jukola-Venlakoulua kannattaa odottaa: Einari Heinaro ja Ollipekka Heikkilä vievät kohti kesäyötä Kangasalla

Supersuosittu Helsingin Suunnistajien Jukola-Venlakoulu alkaa huhtikuussa. Kurssilla syvennetään suunnistusosaamista ja perehdytetään osallistujia suurviestien erityispiirteisiin: tavoite on antaa avaimet nopeaan ja sujuvaan suunnistamiseen.

Suuren kysynnän vuoksi kursseja järjestetään kaksi. Niillä on kaksi vetäjää – kolmannen Jukola-Venlakoulunsa aloittava Einari Heinaro ja ensimmäisen kurssinsa vetävä Ollipekka Heikkilä. Kumpikin herroista kuuluu HS:n Jukolan ykkösjoukkueen vakiokalustoon. He olivat mukana myös Joensuu-Jukolan kuudenneksi sijoittuneessa joukkueessa.

Ollipekka Heikkilällä ja Einari Heinarolla on Jukolan pilke silmäkulmassa myös HS:n kevätleirillä Madridissa. Kuva: Otakar Hirš

Madridista tavoitetut vetäjät kommentoivat Jukola-Venlakoulua

Einari Heinaro: “Jukola-Venlakoulussa tutustutaan suunnistukseen kilpasuunnistajan näkökulmasta. Luennoilla käymme läpi toimintamalleja, jotka mahdollistavat varman ja tehokkaan etenemisen rastilta rastille. Kurssilaiset pääsevät myös maastoon soveltamaan oppeja käytäntöön, mikä on mielestäni paras tapa sisäistää kurssilla käsitellyt asiat. Aiempina vuosina kurssin ilmapiiri on ollut todella innostunut, joten kurssia on ollut kiva vetää. Odotan itsekin tämän vuoden kurssia innolla!”

Ollipekka Heikkilä: “Kurssilaiset tulevat saamaan hienon paketin, joka auttaa valmistautumisessa kohti Jukolan tai Venlojen viestiä. Siihen kuuluvat täsmäharjoitukset sekä teorialuennot oman kokemukseni siivittämänä. Mielenkiinnolla odotan kurssia – rohkeasti mukaan!”

Kurssilaisia kannustetaan osallistumaan myös kesäkuussa maailmancupin yhteydessä järjestettävään Helsinki O-Gamesiin, joka toimii hyvänä kenraaliharjoituksena viikkoa myöhemmin järjestettävään Kangasalan Jukolaan.

 

×

Comments are closed.