Nuorisojaosto haki vauhtia kevääseen Suomen Urheiluopistolta: Tutuksi tulivat myös lazy – ja safety vaultit.

Nuorisojaoston talven viimeinen Vierumäen leiri (Suomen Urheiluopistolla) pidettiin maaliskuun toisena viikonloppuna. Urheilimme vielä varsin talvisissa oloissa seitsemän lapsen ja kahden huoltajan voimin. Hiihtokelit olivat edelleen erinomaiset ja pääsimme kokeilemaan myös latusuunnistusta, jossa rastin paikka piti merkitä neulalla omaan karttaan. Kiitos vielä karttatelineiden lainaamisesta seuran hiihtosuunnistajille!

Juoksu- ja suunnistustaitoja hioimme myös sisäharjoituksisssa. Perjantai-iltana harjoittelimme juoksutekniikkaa Kimmon johdolla ja lauantaina vuorossa oli karttamuisti- ja karttamerkkiaiheisia viestejä. Lisäksi saimme ohjatun oppitunnin parkourista. Lazy vaultit, safety vaultit ja monkeyt sujuivat tältä porukalta hyvin vakuuttavaan malliin! Lauantai-illan päätimme uimalla, syömällä karkkia ja leikkimällä piilosta mökissä. Ennen kotiin lähtöä teimme karttavaelluksen Ahvenlammen ympäri vuorovedoilla. Vaikka metsässä olikin lunta, polut olivat onneksi kulkukelpoiset ja hankikin kantoi sopivasti.

 

Leirin jälkeen on pikkuhiljaa aika alkaa virittäytyä kevätkauteen. Maaliskuun viimeisenä päivänä on ohjelmassa päiväleiri Pirkkolassa ja lasten ulkoharjoitukset alkavat pyöriä 4.4. alkaen.

Minna Ryyppö

 

 

×

Comments are closed.