Tähtiseura-ohjelman tunnukset jaettiin Leimausleirin avajaisissa

Suunnistuksen nuorten suurleiri, Leimaus-leiri järjestetään 4-7.6.2018 Kisakallion Urheiluopistolla. Se on on Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-18-vuotiaille ja sen järjestävät tänä vuonna Kisakallion Urheiluopisto, Hiidenkiertäjät ja Espoon Suunta.

Leimaus-leirin avajaisissa SSL:n nuorisopäällikkö Timo Saarinen jakoi Tähtiseura-ohjelman tunnukset seurojen edustajille. Helsingin Suunnistajien puolesta tunnuksen vastaanotti Kimmo Kärkkäinen yhdessä seuran nuorten kanssa (kuva).

“Olympiakomitea, lajiliitot ja aluejärjestöt ovat yhdessä luoneet Tähtiseura-ohjelman, jonka tavoitteena on suomalaisen urheiluseuratoiminnan kokonaisvaltainen kehittäminen. Ohjelman tunnuksena on Tähtimerkki, joka viestii siitä, että seura täyttää kohderyhmäkohtaiset (lapset & nuoret, aikuiset sekä huippu-urheilijat) sisältövaatimukset ja kaikille yhteiset johtamisen laatutekijät (SSL)”

Leimausleiri potkaistiin iloisesti käyntiin


​Leimaus-leiri kokoaa tänä vuonna kaikkiaan 1700 lasta ja nuorta huoltajineen ja seuratyön tekijöineen neljän päivän ajaksi Kisakallion Urheiluopistolle.

Leirin johtaja Virpi Palmen kertoi ylpeänä, kuinka Hiidenkiertäjien ja Espoon Suunnan nuoret ovat osallistuneet tämän vuotisen leirin suunnitteluun ja toimitsijatehtäviin. “Nuoret ovat tehneet paljon töitä – he ovat osallistuneet mm. ratamestarityöhön ja kehitelleet uutta. Meillä on diskovastaava, sählyvastaava ja esimerkiksi nuorten vaikutus näkyy jopa keittiössä”.

Leimausleirin johtaja Virpi Palmen avajaisseremonioissa Kisakallion kentällä

 

Leimausleirin avajaistunnelmia

 

 

Kimmo Kärkkäinen ja tähtiseuratunnus

 

Kuvat: MS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

×

Comments are closed.