Mtech Digital Solutions Oy yhteistyökumppaniksi

Helsingin Suunnistajat on saanut uuden yhteistyökumppanin. Miesten joukkueen valmentaja Henrik Tala toteaa tyytyväisenä, että Mtech Digital Solutions Oy on mukana tukemassa HS:n huippusuunnistusta kausina 2018-2020 ja näkyy monipuolisesti seuran kilpailuissa ja tapahtumissa. Edustusurheilijamme saavat puolestaan näkyvyyttä Mtechin julkaistessa edustusurheilijoiden haastatteluja valitsemissaan medioissa. Mtechin logo painetaan HS:n valmennusryhmän edustuspaitaan.

Mtech Digital Solutions tuottaa innovatiivisia biotalouden ratkaisuja. Sen missiona on edistää asiakkaiden toimintatapojen ja kilpailukyvyn jatkuvaa kehittymistä digitaalisilla ratkaisuilla ja visiona olla johtava biotalouden digitaalisten ratkaisujen toimittaja.

Pitkä toimintahistoria ja sitoutuneisuus tavoitteellisen toimintaan luo hyvän pohjan yhteistoiminnalle. Seuran puheenjohtaja Jouko Lahtinen toteaa, että “Helsingin Suunnistajissa on tehty pitkäjänteisesti valmennustyötä nuorten parissa ja viime vuosina on saatu nauttia menestyksestä jo aikuisten sarjoissakin. Kolme seuran urheilijaa osallistui vuonna 2017 Suomen MM-kisajoukkueeseen ja Jukolan viestissä saavutettiin 6.sija. Aikuisten joukkueen rakentamisessa tavoitteemme on vuodessa 2020 ja matkan menestykseen tekevät osaltaan mahdolliseksi laadukkaat ja pitkäjänteiset yhteistyökumppanit”.

×

Comments are closed.