Matias Kyburz vauhdikkain – Olli taas kärkikolmikossa O-Meetingissä

“Maasto oli todella nopeaa, 7,2km rata alle puoleen tuntiin, vaikka nousuakin tuli lähes 300m ja rasteja oli 25kpl,” totesi Olli Ojanaho keskimatkan jälkeen.

Matias Kyburz piti kuitenkin kovinta vauhtia Portugal O-Meetingin kolmantena kisapäivänä. Toiseksi kiilasi Espanjan Eduardo Gil 10 sekuntia ennen kisan kolmosta, Olli Ojanahoa. TOP10-lista on jälleen komea. Timo Sild taipui Ollille 28 sekuntia, Sildistä lähtien 25 sekunnin sisällä Ivan Sirokov, KR:n Graham Gristwood, Daniel Hubman, Andreas Kyburz, William Lind ja Johan Runesson.

“Ensimmäiset 10 minuuttia suunnistus sujui ja juoksu tuntui sopivan rennolta siinä kohtaa. Sen jälkeen aloin kuitenkin lepsuilla suunnistustyössä ja kaartelemaan aivan liikaa, ja jouduin hidastelemaan joillekin rasteille. Juoksukaan ei tuntunut lopussa hyvältä, joten siihen nähden tulos on hyvä”.

Ensimmäistä pääsarjavuottaan aloitteleva Topi Syrjäläinen juoksi sijalle 17 minuutin Johan Runessonille jääneenä, 21 sekuntia ennen KR:n Hannu Airilaa.

“Joo ihan hyvä kisa tänään. Eilisen pitkämatka painoi vähän jaloissa ja loppua kohti väsyessä tuli useita pieniä herpaantumisia. Ihan hallittu veto kuitenkin kokonaisuudessaan ja oon melko tyytyväinen. Tulos yllätti kyllä positiivisesti”.

×

Comments are closed.