Junnut Nuorten 10MILAssa

Ville Mannonen ankkuroi HS:n pojat upeasti kolmanneksi

Holmestad 3-5.elokuuta 2018 Helsingin Suunnistajien pojat sijoittuivat Nuorten 10MILAssa H/D18 -sarjassa kolmanneksi. Kisan voiton vei Tampereen Pyrintö ja kakkoseksi ylsi IK Hakarspojkarna. HS:n ykkösjoukkueessa juoksivat:

1- Lauri Syrjäläinen 2 – Miika Tala 3- Atte Ikola 4- David Bunn 5- Aapo Ikola, Juho Leiniö ja Juho Länsiluoto 6- Luca Kallela 7- Lenni Väisänen
8- Anton Hamppu 9- Kaarel Vesilind 10- Ville Mannonen. (Kuva: Marko Rajala)

D18 sarjan tytöt näyttivät kyntensä Ungissa

D18  sarjan tytöt ylsivät kahdeksanneksi ja olivat hienosti kisassa mukana kaikilla osuuksilla.  HS 1 -joukkueessa juoksivat 1- Venla Turakainen 2- Emilia Tala 3- Katariina Sallila ja Anni Rajala 4- Juulia Tala ja 5- Minja Nietula. (Kuva: Marko Rajala)

Junnut onnistuivat H12 sarjan Ungi-viestissä

Kuva (Sari Kallela)

H12 -sarjan joukkue ylsi Nuorten 10MlLA sijalle 12. Joukkueessa suunnistivat 1- Väinö Haara 2- Mikael Saranen 3- Sofia Viippola, Aapo Joensuu ja Väinö Länsiluoto ja 4- Lenni Kallela.

 

Tänä vuonna HS:llä oli mukana viisi joukkuetta- kolme sarjassa D18, yksi H18- ja H12-sarjassa, ja kaikki suoriutuivat Ungista hienosti. Onnea koko porukalle. Mutta Ungissa juoksivat HS:n junnut jo 80-luvulla. ”HS taisi olla mukana ekaa kertaa 1984. Sen jälkeen 1989, ja siitä eteenpäin käytännössä joka vuosi – jokunen on varmaan jäänyt väliin. Reissussa on aikuisiakin, jotka ovat itse kisanneet junnuna, ja nyt heidän lapset ovat juoksemassa,” muisteli Henrik Tala HS:n ungitaustoja.

 

 

 

One Response to “Junnut Nuorten 10MILAssa”

  1. Läppä

    Hienoa! Onnittelut kaikille joukkueille!

×

Comments are closed.