Iltarastit 30.9. Solvalla-Ruuhijärvi

>> Tulokset, väliajat ja reittihärveli

Ruuhijärven kaikki rastit maastossa la 6.10. asti ja lisäksi heijastimet 4V ja 7km radoilla. Vaativa yölenkki onnistuu vielä lauantainakin. Karttoja myynnissä Suunnistajan Kaupassa (museokatu 34).

Nuuksio-kauden päätös Iltarastit 30.9. Solvalla laskettelurinne sunnuntaina 10:00-13:00. Ratamestari Matti Kaasalainen, pomo Sohvi Rajamäki.

Maksu: 8€, alle 19v 3€, emit-vuokra 2€. Maksutavat: Käteinen, erilaiset liikuntasetelit sekä Iltarastit SALDO -sarjaliput ja -yhteisömaksut.

Radat: 1.5, 3, 4, 4V, 5, 6, 7, 9 ja 12km. Kaikki rastit painettu karttaan, yhdistä oma ratasi. Kartta Ruuhijärvi. Siirtymät lähtöön 500m/1300m, pitkillä radoilla paluu etämaalista 600m.

Karttoja myydään klo 13:00 asti. Metsään lähtevien kirjaus päättyy klo 11:30. Maali suljetaan ja ajanotto päättyy 13:00. ONLINE tulokset

Iltarastit EXPRESS -palvelu on nopein reitti metsään ja Iltarastit SALDO tekee emit-kortista sarjalipun ja maksukortin.

>> Iltarastikävijän ohjeet   >> ONLINE tulokset   >> Kalenteri

Seuraavat Iltarastit 7.10. Postintaival

Ratamestarin terveiset

Ruuhijärvi Upeat syyskelit kruunavat Iltarastien Nuuksio-kauden päätöksen Ruuhijärven maastoissa Solvallan pohjoispuolella, parasta mitä Nuuksiosta löytyy! Ruuhijärven pohjoispuolella polkuja on vähän ja maasto on pääosin harvan männikön kattamaa laakeaa avokalliota. Loivat maastomuodot haastavat suunnistustaidot samalla kun helppokulkuinen maasto ja hyvä näkyvyys antavat mahdollisuuden vauhdikkaaseen menoon.

Erityisesti pisimpien 7, 9 ja 12km ratojen teema on tähän maastoon ja lähestyvään SM-erikoispitkään sopivat pitkät rastivälit (1.4-2.2km) reitinvalintatehtävineen. Hienosta maastosta pääsee nyt nauttimaan rauhassa omaan suunnistukseen keskittyen. Myös 5 ja 6km kiertävät Ruuhijärven ja kilometrin rastivälejä löytyy näiltäkin. 4V tarjoaa runsaasti vaativia rastipisteitä kierroksella Punjonsuon ympäri. Lähtö ja etämaali on sijoitettu hieman kauemmaksi pois Solvallan lähiympäristön kaikkein tutuimmilta poluilta. Rastiliput löytyvät noin reiden korkeudelta ja näkyvät hyvin kunhan olet rastipisteessä.

Ruuhijärvi Lyhyemmät radat 1.5 ja 3km kulkevat Solvallan lähimaastossa tuttujen polkujen ja ulkoiluteiden lähistöllä. 4km kiertää Punjonsuon polkuihin tukeutuen, mutta jättää osaaville mahdollisuuden oikaisuihin. Lyhyiden ratojen lähtöön on vain 500m ja maali on karttamyynnin vieressä. Rastiliput ovat hyvin esillä.

Sunnuntaina on erinomainen tilaisuus pakata juotavaa ja evästä mukaan ja tehdä vähän tavallista pidempi lenkki upeassa maastossa. Ilmoitathan toimitsijoille, jos et usko ehtiväsi takaisin maalin sulkeutumiseen klo 13:00 mennessä. Karttamyynti on auki klo 13 asti, mutta metsään lähtijöiden kirjaus päättyy 11:30.

Nautinnollista Nuuksio-kauden päätöstä!
Matti Kaasalainen
ratamestari

×

Comments are closed.