HS:n seitsikko plakettisijalle Juhla-Jukolassa

Vaiherikkaan yön jälkeen Koovee otti Juhla-Jukolan voiton ennen Ruotsin länsirannikon ylpeyttä IFK Göteborgia. Paimion Rastin Olav Lundanes varmisti joukkueelleen kolmossijan neljä minuuttia ennen Halden SK:n Magne Dähliä.

Helsingin Suunnistajat joukkueella (kuva) Tuomas Heikkilä, Topi Syrjäläinen, Einari Heinaro, Arttu Syrjäläinen, Ollipekka Heikkilä, Veli Kangas ja Olli Ojanaho taisteli hyvistä sijoista ja nousee Juhla-Jukolan palkintojen jaossa lavalle sijalla 18.

Helsingin Suunnistajien miesten kakkosjoukkue sijoittui 65. Topi Raitanen vaihdossa 8. Antton Salmenkylä oli Jukolan aamussa hurjassa iskussa juosten viidennellä osuudella sen kahdeksanneksi parhaan ajan.

HS2 Topi Raitanen, Luukas Valtonen, Aapo Summanen, Otakar Hirs, Anton Salmenkylä, Topias Niemi, Matias Salonen.

Naiset suunnistivat tasaisen varmasti

Pihla Otsamo aloitti Venlojen viestin “Alku meni hyvin ja olin pitkään ison letkan mukana. Sit tuli pieni koukku ja tipahin kyydistä kokonaan. Eroa kärkeen alko tulla ja aika väsy olin loppumatkasta. Mutta ihan ok suoritus kuitenkin, kun ei isompia virheitä tullut.”

Annika Matilainen juoksi toista osuutta “Mulla tuli ihan okei perussuoritus! Tänään ei ollut kulkupäivä, mutta ei tullut mitään isoja virheitä, joten oon kans ihan tyytyväinen suoritukseeni!”

Elina Lammi kertoi Hälvälän lentokentällä, että oli todella rauhallinen ennen kisaa, koska “tiesin, että ollaan joukkueena valmistauduttu hyvin. Suoritus sujui ilman isoja virheitä. Osaan olla tyytyväinen ja nyt innolla seuraamassa miesten suorittamista.”

Milla Mattila ankkuroi joukkueen maaliin sijalla 54. “Homma lähti huonosti liikkeelle ja kesti jonkin aikaa ennen kuin pääsin edes kunnolla kiinni suunnistukseen. Radan kauimmalla putkiosalla aloin havaitsemaan ympärillä muita ankkureita, ja vaikka olo ei ollut vahva, pysyin hajanaisen porukan mukana suunnistamalla itse tarkasti. Loppulenkki olikin melko fyysinen ja sain katella letkan nastarinpohjia tokavikan rastin jälkeen. Jäi jonkin verran hampaankoloon, joten käyn ottamassa vähän revanssia parin tunnin kuluttua Jukolan yhteislähdössä.”

 

Miesten kuva: Mikko Miettinen

Naisten kuva: Jari Valtonen

×

Comments are closed.