Hesan naiset Hälvälässä

 

Tänä vuonna HS:n naisten edustusjoukkuetta voi kannustaa myös yleisörastilla. Kaikkiaan rastin ohittaa 1627 joukkuetta. HS-venlat lähtevät matkaan iloisella mielellä toisiaan tsempaten.

Stadin likat joukkueensa silmin

 

“Pihla lähtee meistä ensimmäisenä naulaamaan Hälvälän supat, koska luotamme hänen rautaiseen suorituksenhallintaan ja kykyyn tuoda joukkue vaihtoon hyvällä sijoituksella. Tämä sytyttää meissä lopuissa sen viimeisen vaihteen päälle. Adrenaliini virtaa vielä lujempaa ja halu onnistua ja suunnistaa tarkasti suurenee entisestään”. (Elina)

Halikko-viesti (Märynummi, Salo, 20171021)

“Annika on meidän tiimin junnu mutta osoittanut pätevyytensä jo useampaan kertaan niin nuorten kuin naisten viesteissä. Annika on tarkka suunnistaja ja aina hyvällä asenteella tsemppaamassa joukkueen puolesta. Suppamaastotkin taitaa olla Annikalla aika hyvin hallussa, sillä kevään aikana hän on ehtinyt koluamaan niin Kouvolan, Hollolan kuin Unkarinkin suppia”. (Pihla)

Sprint orienteering (Helsinki, Pasila / Laakso, 20180512)

“Ellu on meidän ilopilleri, joka löytää kaikesta jotain positiivista ja iloitsee muidenkin onnistumisista. Nainen on tällä kaudella saanut kaivettua potentiaaliaan esiin ja osoittanut olevansa tuikitärkeä osa ykkösjoukkuetta. Suurviestissä Ellulta hoituu aivan yhtä hyvin pitkä putkiosuus kovavauhtisessa letkassa tai lyhyt mutta tärkeä petausosuus viestin loppupuolella, kuten tällä kertaa”. (Milla)

Finnish sprint orienteering relay championships (Kerava, 20180527)

“Kaikkia kannustava ja toiset huomioonottava Milla on ankkuriosuutta ennenkin juosseena luotettava valinta viimeiselle osuudelle. Suunnistus sujuu häneltä sekä yksin että porukassa ja Milla taistelee loppuun asti joka sijan puolesta”. (Annika)

25manna (20171007 Botkyrka, Sweden)

×

Comments are closed.