Helsinki O-Gamesissa jaettiin ansiomerkkejä

HS:n 75:ttä toimintavuotta juhlistettiin HOGissa jakamalla muutamille kilpailujaoston puitteissa ansioituneille seuran jäsenille ansiomerkkejä.

Hopeinen ansiomerkki 106 Juha Burtsoff


Bubbiksella on pitkä historia seurassa. Hän on saanut tunnustusmerkin jo kauan sitten. Sen jälkeen hän on ollut monta kertaa SG:n ja HOG:n kilpailunjohtaja. Bubbis oli myös monta vuotta mukana seuran hallituksessa ja puheenjohtajanakin.

Hopeinen ansiomerkki 107 Hannu Koskinen


Hannu on ollut SG:n, HOG:n ja SM-sprintin kenttäpäällikkö ja mukana rakentamassa niitä rakenteita, joita muut sitten käyttävät. Mies, joka on tullut kisapaikalle ensimmäisenä ja lähtenyt viimeisenä.

Hopeinen ansiomerkki 108 Jarmo Laakso


Jarmo on hoitanut monta vuota seuran sihteerin tehtäviä hallituksessa. Hän on seuran oman tulospalvelun ydin, jota ilman HOG olisi ollut vaikea hoitaa. Jarmo on myös vastannut seuran tietotekniikasta.

Hopeinen ansiomerkki 109 Raino Lampinen


Raino on seuran aktiivisia ratamestareita. Hän on myös avainhenkilö, mitä tulee maastojen käyttöön ja siihen, kuinka suunnistamisen jäljet näkyvät kasvikunnassa. Hän on yksi niistä, joita voimme kiittää siitä, että pääsemme suunnistamaan toisinaan myös kansallispuistoissa.

Kultainen ansiomerkki 46 Pauliina Lankinen
On the way to the changeover of the 25manna relay (Kungens Kurva, 20161008)
Pauliina on positiivisen tekemisen hengetär. Hän on mestari saamaan muita mukaan tekemään yhteisiä asioita; ja niitä yhteisiä asioita on ehtinyt olla runsaasti: Pauliina on ollut seuran puheenjohtajana, kilpailujaoston vetäjänä ja kilpailunjohtajana. Hänellä oli aikanaan aktiivinen rooli nuorisotoiminnassa ja sen jälkeen valmennustoiminnassa. Ja jälleen hän on hommissa HOG:issa, vaikka varsinainen asuinpaikka on nykyään Yhdysvalloissa.

Kuvat 1,2 ja3: Markku Brummer; 4. MS ja 5. Raino Lampinen

×

Comments are closed.