Gran Canaria O-Meeting talven keskeltä: kelit hellivät ja treenit sujuvat

Pienten kahviloiden terasseilta näkymät aukesivat kukkaiskaduille ja rantabulevardeille, joilla käytiin Gran Canaria O-Meetingin sprinttisuunnistusta. Siellä joku saattoi nähdä Lauri Syrjäläisen rullaavan askeleen purppuraisessa rantamaisemassa.

Arttu veli kiteytti suunnistuslomalaisten tunnelmat: “Upeat kisat saaren syrjäisimmillä seuduilla.” Ohjelma oli koostunut yösprintistä, keskimatkasta sprinttikartalla, pitkästä matkasta ja sprintistä. Saari oli tullut muutenkin tutuksi. “Lähes jokaiseen kilpailuun ajoimme tunnin mutkaista vuoristotietä suuntaansa”, lisäsi Arttu – niin, ja aurinko ja lämpö hellivät matkalaisia koko viikon.

Kisoihin osallistui muitakin HS:läisiä. Arttu Syrjäläinen kokonaistuloksissa 3. (H21), Mika Rantala 2. (H45). Yösprintissä Elina Lammin sijoitus oli 2. (D21), pitkällä matkalla Lauri Syrjäläinen kolmas sarjassa H21. ja päätöspäivän sprintissä Eija Rantala D45 1.

Palkinnot vaikuttivat sopivilta hellekisoihin. Urheilijat saivat saarella kasvatettuja banaaneja, tomaatteja, mangoja ja jonkun sortin melonia, kuten Arttu kuvaili.

Saarella ei ole syöty vain mangoa ja kisailtu. “On juostu hyvissä olosuhteissa ja suunnistettu vain kisojen puitteissa. Tulevalla viikolla teemme vielä pari kovaa sprinttiharjoitusta. Minun ja Laurin harjoittelu on sujunut mallikkaasti”.

 

 

Kuvat 1 ja 2: Sabrina Ceballos

Kuva palkintojenjako: Janne Syrjäläinen

Linkki: tuloksia

Linkki: kisasivut

×

Comments are closed.