Muutto Stadiin piristää naisten ryhmää: Noora Hyyrynen Helsingin Suunnistajiin

Helsingin Suunnistajat saa vahvistuksen riveihinsä Kouvolan Suunnistajien Noora Hyyrysen liittyessä seuraan. 22 -vuotias suunnistaja tuli SM-viestin avauksesta kärjessä Rovaniemellä 15.9.2018 ja juoksi SM -pitkän ja -sprintin A-finaalissa.

Kerrotko hieman suunnistustaustasi?

Olen suunnistaja kolmannessa polvessa. Suunnistamaan aloitin seitsemän vuotiaana Kuusankosken Urheiluseuran rastikerhossa. KuUS on siis alkuperäinen kasvattiseurani, mutta siinä 13 ikävuoden aikaan edustusseuraksi tuli Kouvolan Suunnistajat, josta myöhemmin fuusion myötä tuli myös varsinainen seurani.

Miten kausi 2018 sujui suunnistuspuuhissa?

Suunnistuskausi 2018 alkoi varsin lumisissa merkeissä Ahvenanmaalla. Venloista suoriuduin hyvin, O-ringenillä alisuoriuduin ja loppukaudesta alkoi draivi löytyä. Nälkäisenä uuteen harjoituskauteen ja innolla odotan tulevia kisoja!

Onko jokin suunnistusmuoto lähinnä sydäntäsi?

Olen ehdottomasti joka matkan nainen, mutta yösuunnistus on erityisen lähellä sydäntä.

Mikä toi sinut HS:ään juuri nyt?

Muutto Helsinkiin avasi mahdollisuuden hypätä uuteen seuraan kehittymään. Suunnistusmäärää tulee lisätä ja HS:n harjoitukset ja kartat voivat auttaa siinä.

Mihin tähtäät ensi kaudella?

Tavoitteena on tehdä henkilökohtainen “läpimurto” eli nostaa oma taso A-finaalin häntäpäästä sinne parinkymmenen joukkoon ja tavoitteenahan tietysti on, että plakettisijat olisivat ensi vuonna otettavissa. Mikäli harjoituskausi menee hyvin, on tavoitteena myös opiskelijoiden MM-kisat. Ja viestithän ovat aina tärkeinä mielessä.

Linkki: Noora Hyyrynen Helsingin Suunnistajiin

Kouvolan Suunnistajissa on ollut hyvä treenata ja kasvaa ja kehittyä

×

Comments are closed.