HSnaiset odottavat innolla treenikautta

Vasemmalta Pihla Otsamo, Annika Matilainen ja Venla Turakainen

HSnaiset lähtivät Hauhon Sisun SM-yöhön kepeillä lamppuharkoilla, mutta selvisivät kisasta mainiosti. Tuloksena SM-mitali ja plakettisijat. Mitä metsässä tapahtui, siitä kertovat Venla, Pihla ja Annika. Samalla, vaikka kausi on lopuillaan, naiset odottavat jo talven treenikautta.

Venla Turakainen

Kisa meni hyvin. Odotin vaativaa alkua, mutta tajusin nopeasti, että kisasta tulee helppo ja täytyy juosta kovaa. Meno oli lähes virheetöntä lukuun ottamatta pientä sähläilyä muutamalla välillä. Jaksoin hyvin painaa täysillä koko matkan. Ennen kisaa kävin kaksi kertaa lamppu päässä suunnistamassa. Torstaina Paloheinässä oli HS:n treeni ja perjantaina suunnistin Kellonummella, jossa hyödynsin viime vuoden SM-viestin rasteja. Oli hyvä palauttaa mieleen, miten haastavaa pimeässä suunnistaminen on.

Syksyllä tavoitteenani on vielä JEC Sveitsissä ja SM-erikoispitkä. Tavoitteena hyvät suoritukset ja onnistuminen. Odotan innolla treenikautta ja ensi vuoden tähtäin on nuorten MM-kisoissa Tanskassa.

Pihla Otsamo

Juoksu kulki hyvin, mutta pummia tuli kyllä enemmän kuin normi päiväkisassa yleensä ikinä tulee. Yleensä yösuunnistan vain muutaman kerran vuodessa, minkä seurauksena suunnistus on paljon varovaisempaa kuin päivällä ja se rajoittaa vauhdinpitoa. Myös ihan maastossa juokseminen on pimeässä erilaista; ei uskalla esimerkiksi alamäkiä juosta yhtä kovaa kuin päivällä. Tää kausi ei ole sujunut ihan omien odotusten mukaan niin on kiva että saa kohta aloittaa jo treenit kohti ensi vuotta😊

Annika Matilainen

Tähän mennessä mun ainoot yöharjotukset tällä kaudella on ollut tällä viikolla, kun kävin yösuunnistamassa kaksi kertaa ennen SM-yötä. SM-yö sujui silti ihan hyvin, vaikka kutosrastin parin minuutin pummi jätti vähän hampaankoloon. Odotan jo ensi talven treenikautta innolla, vaikka ennen sitä keskityn vielä täysillä JEC:in kisoihin. 👍🏽

 

Linkki: Mehiläisen liikuntaklinikan palvelut seuran jäsenille

 

×

Comments are closed.