Helsingin Suunnistajien ykkösjoukkue Jukolaan

Nuori joukkue Helsingistä on valmistautunut Hälvälän supikoihin hyvin ja harjoitusmaastoissa on käyty useita kertoja. Vuoden 2018 Lahti-Hollolan Jukolaan lähdetään numerolla kuusi.

 

Tuomas Heikkilä: 1. osuus

Ikä: 20 vuotta

Asuinpaikka: Mäntsälä

“Hauskaa lähteä nautiskelemaan ensimmäisestä Jukola-avauksesta. Tiomilasta on jo hienoja kokemuksia avausosuudelta ja Jukolan avaus tulee varmasti olemaan timanttinen”.

Topi Syrjäläinen: 2. osuus

Finnish middle distance champs (Ponsa, Kangasala, 20170521)

Ikä: 20 vuotta

Asuinpaikka: Oulunkylä, Helsinki

“Odotan innolla Jukolaa ja kakkososuutta. Pidän lamppu päässä juoksemista vahvuutenani ja vihdoin myös varmuus supikossa menoon on löytynyt. Uskon, että tänä vuonna Jukolassa ja osuudellani erityisesti tarkkuus palkitaan. Kun tekee hyvää työtä, ei mihinkään ole kiire”.

Einari Heinaro: 3. osuus

Jukolan viesti - Jukola relay (Joensuu-Jukola, 20170617)

Ikä: 27 vuotta

Asuinpaikka: Helsingin Kulosaari

“Osuus pitkä ja pimeä, tulee äitiä ikävä. Tulee oletettavasti olemaan melko itsenäistä työskentelyä. Hollolan supikot ovat päivisinkin varsin haastavia, joten pimeällä pitää olla tosi tarkkana”.

Arttu Syrjäläinen: 4. osuus

Ikä: 23 vuotta

Asuinpaikka: Kortepohja, Jyväskylä.

“Lamppu päässä nöyrästi hommia – höntyillä saa vasta loppusuoralla. On taatusti vaikea kisa tulossa ja se sopii meidän joukkueelle”.

Ollipekka Heikkilä: 5. osuus

Ikä: 20 vuotta

Asuinpaikka: Veikkola, Kirkkonummi.

“Priimaa tulossa, viime vuodesta lähdetään parantamaan. Odotan Jukolan viestiä innolla, sillä tiedän kaikkien rehkineen runsaasti sen eteen. Oma suunnistukseni on lähtenyt viime viikkoina pelaamaan erinomaisesti suppamaastoissa. Uskon olevani valmis Hollolan suppiin”.

Veli Kangas: 6. osuus

Finnish relay orienteering championships 2017 (Espoo, 20170916)

Ikä: 23 vuotta

Asuinpaikka: Kuninkaantammi, Helsinki.

“6. osuudella näkee varmasti enemmän muiden kuin oman osuuden juoksijoita, joten ensi sijassa varaudun omaan työskentelyyn. Hiljaisempi loppupään osuus on aika tuttu paikka, viimeksi tämän vuoden Tiomilassa. Hollolan supikot sen sijaan tuovat oman haasteensa, vaikka niitä onkin viimeisen vuoden aikana jo jonkin verran kierretty”.

Olli Ojanaho: 7. osuus

Ikä: 21 vuotta

Asuinpaikka: Pohjois-Haaga, Helsinki

“Ankkuriosuus on minulle enemmän kuin tuttu osuus. Lähden tekemään omaa työtäni rastiväli kerrallaan. Osuudellani on tarpeen valmistautua myös loppukiriin, ja niistäkin on kertynyt kokemusta vuosien varrelta. Joukkueen viestin päättäminen on kunniatehtävä, ja haluan tehdä Hälvälässä hyvän suorituksen”.

 

Kuvat: 1. Markku Brummer; 2.,3. ja 6. Raino Lampinen; 4. Touho Häkkinen; 5. Matias Salonen ja 7. Ojanaho

×

Comments are closed.