Vuoden 2018 maajoukkuevalinnat tehty

Einari Heinaro (Kuva: Heinaro)

 

 Nuorista miesten pääsarjaan siirtyvä Olli Ojanaho nousee ensimmäisenä kautenaan suunnistusmaajoukkueeseen. Einari Heinaro ja Topi Raitanen ovat tulevalla kaudella valmennusringin haastaja-ryhmässä. Tuomas Heikkilä on valittu vuoden 2018 nuorten maajoukkueeseen.

Kuvan lähde: SSL

“Haastaja-ryhmä ei ollut ihan sitä mitä toivoin, mutta näytöt eivät valitettavasti riittäneet varsinaisiin maajoukkueryhmiin. Onneksi haastajana pääsen kuitenkin osallistumaan maajoukkueleiritykseen, joten sikäli tilanne on oikein hyvä”, kommentoi Eikka valintaansa.

Eikan mukaan kausi on ollut pitkä ja erityisesti intensiivisen kevätkauden jälkeen hän kaipasi lyhyttä taukoa kilpailuista. “Varsinaista lomaa harjoittelusta en ole pitänyt, lukuun ottamatta tämän viikon ajan vaivannutta syysflunssaa”.

“Syyskauteen lähdin taas innolla, mutta ilmeisesti kesän harjoittelujakso ei ollut täysin onnistunut, koska vire oli vähän kadoksissa kaikissa syksyn tärkeissä kisoissa. Nyt kauden päätteeksi vire tuntuu taas löytyneen, joten on mukava lähteä uuteen harjoituskauteen”.

Tuomas Heikkilä on valittu vuoden 2018 nuorten maajoukkueeseen

Tuomas Heikkilä JWOC2017 Tampere

“Olemme ottaneet ikäluokkien parhaita suunnistajia mukaan maajoukkueeseen. Ajatuksena on, että nuoret voivat olla pitkäjänteisesti mukana toiminnassa, nuorten maajoukkueen päävalmentaja Antti Örn kertoo valinnasta (SSL)”.
×

Comments are closed.