Unelmista tinkimättä Puolustusvoimien Urheilukoulussa

Metsä hiljenee vähin erin rastiväestä. Kevyet tossunpainaumat rämeillä ja nevoilla huuhtoutuvat syyssateisiin. Epäilemättä Jussit ja Venlat ovat silti hereillä tähyten jo kohti seuraavaa kautta.

Samaan aikaan Olli, Topi ja Ollipekka ovat aloittaneet sotilaskoulutuksen Puolustusvoimien Urheilukoulussa.  Osana suomalaista huippu-urheilun valmennusjärjestelmää, tavoitteista ensi kaudelle ei tarvitse luopua varusmiesaikanakaan.

Helsingin Suunnistajien tiedusteluosasto varmisti asian tänä iltana. Olli Ojanaho kiitteli hyvin alkanutta palvelussuhdetta todeten, että “Päivät ovat olleet pitkiä ja  jalkojen päällä oloa on tullut paljon”, mutta lisäsi, että “Tänään pääsimme ensimmäistä kertaa viettämään hieman vapaa-aikaa ja tekemään lyhyen verryttelylenkin illalla”.  Myös Topi Syrjäläinen kuvaili myönteisiä ensivaikutelmiaan kertomalla, että “Omalla tavallaan haasteellista, mutta ehdottomasti ennakko-odotuksia positiivisempi alku”.

Ollipekka Heikkilän mukaan omaa järkeä käyttämällä pärjää helposti. “Innostuneet fiilikset tulevasta palvelusvuodesta eivät ole hävinneet ensimmäisien päivien aikana”.

 

×

Comments are closed.