Osallistu Pihla Otsamon maastojuoksuryhmään Fibacon tapahtumissa 15.5 ja 22.5

Pihla Otsamo osallistuu Liikunta- ja valmennuskeskus Fibacon tapahtumaan Iltarasteilla ma 15.5 Pirkkolassa ja 22.5.Paloheinässä. Pihla vetää molempina kertoina maastojuoksuryhmän klo 17.45. Lenkki kestää n. 30 min. ja osallistua voi kuka tahansa maastojuoksutekniikasta kiinnostunut. Ryhmä on veloitukseton.

 

Pihla on myös mukana Fibacon pisteellä klo 17-20 kertomassa oheisharjoittelun hyödyistä: miksi avata ja aktivoida kehoa tietyllä tavalla ennen juoksemista (taloudellinen juoksutekniikka) ja kuinka ennaltaehkäistä laadukkaalla oheisharjoittelulla rasitusvammoja.

Fibacon pisteellä on mahdollisuus osallistua arvontaan, jossa osallistujien kesken arvotaan henkilökohtaisia valmennustunteja “Toiminnallisia kehonkartoituksia”!Halukkaat voivat myös varata paikanpäältä oman valmennustapaamisen ale-hintaan 30 € (norm. 40-99 €).

 

Fibacon alku- ja loppuverryttelyä non-stoppina Iltarasteilla

 

Liikunta- ja valmennuskeskus Fibacon valmentajat vetävät Iltarasteilla ma 15.5 Pirkkolassa ja 22.5 Paloheinässä alkulämmittelyä non-stoppina klo 17-20. Iltarasteille tulijat voivat vapaaehtoisesti osallistua missä vaiheessa tahansa juoksuun valmistavaan avaavaan ja aktivoivaan harjoitteluun. Kello 18.30 jälkeen tämä muutetaan loppuverryttely -tyyliseksi palauttavaksi harjoitteluksi.

 

Tervetuloa kokeilemaan huippu-urheilijoidenkin käyttämiä harjoitteita!

 

×

Comments are closed.