Mitalikahveilla juhlittiin isolla joukolla

Kuva: Olli, yhteiskuva, Harri Koski, kakut ja Ollin JWOC-mitalit.
Kesän aikana seuran huiput ovat nostattaneet tunnelmaa maajoukkuetehtävissä ja kansainvälisissä kilpailuissa, minkä kunniaksi Pirkkolassa nautittiin tänään mitalikakkukahvit. Kesän kiireiltä paikalle ehti liki 60 seurakaveria. Kiitos Synnöven, tarjoilu pelasi loistavasti.

Aika vierähti nopeasti ja innostuneessa tunnelmassa Olli Ojanahon kerratessa kauden tapahtumia ja kertoessa suunnistusajattelustaan, pienistä yksityiskohdista ja hieman isommista kokonaisuuksistakin. Sivuttiin sitä, mikä motivoi harjoittelemaan, kilpailuviettiä ja kauden kohokohtia. Puhuttiin myös suoritusvarmuudesta ja fokusoimisesta olennaisiin asioihin. Yleisö myös esitti tiukkoja ja teräviä kysymyksiä – ja Olli vastasi asiantuntevasti. Juhani Salmenkylä herätteli keskustelua suunnistuksen perustekniikoista ja kertoi kiehtovan tarinan askelparimittauksesta. Valmennnuspäällikkö Harri Koski oli tietenkin paikalla suuntaamassa juonen kulkuja ja nosti myös esiin kiintoisia asioita Ollia haastattelemalla. Hieno yhteinen hetki, jossa nuoretkin kuuntelivat herkällä korvalla.

Paikalla oli ilahduttavan paljon nuoria, joita Olli tsemppasi Nuorten Jukolan alla. He olivat Aapo Summasen kanssa keksineet myös kiperiä kysymyksiä Ollille. Liekö mielessä jo Nuorten Jukola. Ollin viesti oli, että sijoituksen sijaan kannattaa NuJu:ssa keskittyä omaan suoritukseen. Harjoittelun pitää olla hauskaa ja muitakin lajeja kannattaa kokeilla. Olli myös kertoi omista epäonnistumisistaan ja kertoi niiden olleen varsin opettavaisia hetkiä.

Kesälaitumilta ehti seuran huipuista mukaan Ollin lisäksi Einari Heinaro, Ollipekka Heikkilä, Anton Salmenkylä ja Topi Syrjäläinen. Lopuksi otettiin yhteiskuva hienosta nuorisokaartista ja seuran huipuista.

 

Paitsi Ollin huikea JWOC-menestys, syytä kakkujuhlaan on ollut muutenkin: MM-kilpailuissa juoksivat tänä vuonna Einari Heinaro, Olli Ojanaho, Topi Raitanen, Riccardo Scalet, ja JWOCissa Olli Ojanaho, Tuomas Heikkilä, Ollipekka Heikkilä, Topi Syrjäläinen, Antton Salmenkylä, Otakar Hirch, Kaarel Vesilind ja Nuorten EM-kisoissa Lauri Syrjäläinen, koululaisten MM-kisoissa menestystä toi Matias Salonen. Jukola-joukkueessa juoksivat Topi Raitanen, Einari Heinaro, Veli Kangas, Arttu Syrjäläinen, Ollipekka Heikkilä, Tuomas Heikkilä, Olli Ojanaho. Myös muissa joukkueissa hienoja suorituksia. Naisten 10Milassa lupaavasti juoksivat Pihla Otsamo, Anniina Suhonen, Paula Gross, Tiina Haarlaa ja Milla Mattila.

 

Huippu- ja kuntosuunnistuksen matkassa mukana Mehiläisen Liikuntaklinikka.

 

Palvelut seuran jäsenille

“Mehiläisen Liikuntaklinikka toimii seuran terveyspalvelukumppanina. Seura suosittelee jäsenilleen, että he rekisteröisivät itsensä ja perheen jäsenensä Mehiläisen urheilunettiin. Rekisteröinti on maksuton, eikä velvoita mihinkään. Urheilunettiin tulee kuitenkin olla kirjautuneena ennen Mehiläisessä käyntiä.

Jokaisen Urheilunettiin kirjautuneen jäsenen tai perheenjäsenen asiakaskäynti Mehiläisessä, kuten käynti lääkärin vastaanotolla, fysioterapeutilla, laboratoriossa tai leikkauksessa, kerryttää Mehiläisen maksamaa markkinointibonusta seuralle, ja on konkreettinen tuen osoitus seuramme huippusuunnistajille.”

 

×

Comments are closed.