Mehiläinen ja Helsingin Suunnistajat yhteistyöhön

Helsingin Suunnistajat on saanut uuden merkittävän yhteistyökumppanin. Mehiläinen Oy on mukana tukemassa HS:n huippusuunnistusta ja kunto- ja terveysliikuntaa seuraavan neljän vuoden ajan.

Yhteistyösopimuksen tavoitteena on taata seuran huippu-urheilijoille pääsy nopeasti tapaturmien ja urheiluvammojen syntyessä hoitoon, maksimoiden urheilijoiden terveiden harjoitus- ja kilpailupäivien määrä. Sopimus antaa myös seuran jäsenistölle urheilijoista kuntosuunnistajiin mahdollisuuden hankkiutua asiantuntevaan hoitoon urheilutapaturman sattuessa.

Mehiläinen Oy ilmaisee tyytyväisyytensä uuteen yhteistyökumppaniinsa: “Kunto- ja terveysliikuntana suunnistus kuormittaa monipuolisesti kehoa ja ajattelun toimintoja, sekä tarjoaa harrastajilleen sosiaalista toimintaa ilman suorituspaineita kiireisen arjen keskellä. Helsingin Suunnistajien toiminta pääkaupunkiseudun asukkaiden kuntoliikuttajana kaikissa ikäluokissa on laajalti tunnettua. Iltarastien ja muiden suunnistustapahtumien järjestäjänä seura tekee samalla merkittävää työtä terveyden ja liikunnallisen elämäntavan hyväksi“, kommentoi Mehiläisen markkinointi- ja kehitysjohtaja Ove Uljas.

Mehiläisen Liikuntaklinikasta voit lukea lisää sivulta http://helsinginsuunnistajat.fi/mehilainen/.

One Response to “Mehiläinen ja Helsingin Suunnistajat yhteistyöhön”

  1. Sari Kallela

    Aktiivikuntosuunnistajana ja kahden suunnistavan lapsen äitinä, toivotan fysioterapiaa tarvitsevat tervetulleiksi vastaanotolloni Ympyrätalon Mehiläiseen.

    Terv. Sari Kallela, ft OMT

×

Comments are closed.