Leimausleirin ilmoittautuminen käynnissä

Leimausleiri 5.-8.6.2017
Suunnistuksen nuorten suurleiri, Leimaus-leiri järjestetään vuonna 2017 Kuortaneen Urheiluopistolla 5-8.6. Leimaus-leiri on Suomen Suunnistusliiton lajitapahtuma 8-18-vuotiaille. Leiriä on järjestetty vuodesta 1995 lähtien kahden vuoden välein, vuodesta 2010 lähtien joka vuosi. Vuodesta 2012 lähtien osallistujien yläikäraja on 18-vuotta. Osallistujamäärät ovat vaihdelleet 700 ja 1 600 osallistujan välillä. Leimaus-leiri kokoaa suunnistuksesta kiinnostuneet lapset, nuoret ja ohjaajat neljän päivän ajaksi yhteen. Leirillä on tarjolla monipuolisia ja eritasoisia suunnistusharjoituksia, oheisohjelmia sekä mahdollisuus pelailuun ja kisailuun kavereiden kanssa. Leiri huipentuu päätöspäivän leirikisaan, johon kaikki leiriläiset osallistuvat.
Viime vuonna Ikaalisissa meitä HS:läisiä oli mukana 70 henkeä.

Leirin sivuilta löytyy tarkempaa infoa:  https://www.kuortane.com/urheilu_ja_valmennus/leimausleiri_2017/  https://www.facebook.com/Leimaus-1590515937894960/
 
Ilmoittautuminen:
Keräämme Helsingin Suunnistajien ilmoittautumisia jo nyt – mitä pikemmin ilmoittaudutte sitä paremmin saamme järjestettyä majoitukset ja yhteiskuljetuksen.Sitovat ilmoittautumiset 31.3.2017 mennessä !
Ilmoittaudu HS:n Leimaus-leirille 2017 laittamalla ilmoittautumisen google sheets sivulle (osoite löytyy sähköpostista)  tai lähettämällä sähköpostia  minulle (ikola(at)kolumbus.fi).
Ilmoita sähköpostissa: lähtijän nimi, syntymävuosi, lisenssi ja emit numerot, mahdolliset ruoka-aine allergiat bussikyyti/oma kuljetus sekä sähköposti osoite/osoitteet johon lähetetään myöhempää leiri-infoa.
Kokoan ko. sivuille myös infoa ja muuta tietoa leiristä – myös kysymyksiä voi sinne voi laittaa (”info” välilehti).
 
Hinta&majoitus:
HS:lle on varattu 80 opistotason paikkaa: Tarkemmat yksityiskohdat selviävät lähempänä leiriä. Alustava hinta opistotasonmajoituksessa on 205€/hlö (leiriläiset) ja185€/hlö (huoltajat) + bussikuljetus 40€. Hintaan sisältyy majoitus, ruokailut, suunnistusharjoitukset, oheisohjelma, leirilehti ja -passi sekä leirituote. Seura maksaa osan seuraohjaajien leirimaksusta.  Lopulliset hinnat varmistetaan huhtikuun alussa.
Jos majoitut muualla ”omassa majoituksessa” hinta on 129 € / leiriläinen tai telttamajoituksessa ulkona 139 € /leiriläinen. Huoltajat -20€. Laita omasta majoituksesta tai telttamajoituksesta kommentti ilmoittautumisen sarakkeeseen ”muuta”.
 
Huoltajat ja seuraohjaajat:
Leirin järjestäjät eivät ole vastuussa leiriläisistä eli tarvitsemme mukaan huoltajia/ohjaajia. Leirin virallisen ohjeen mukaan ”Leimaus-leirillä seuran lapsiryhmällä tulee olla vähintään yksi ohjaaja/6-8 lasta kohden.” Seuraohjaaja vastaa leirillä omasta lapsiryhmästään mm. ryhmän aikatauluista ja varusteista. Seuraohjaaja huolehtii lasten ohjaamisesta harjoituksissa ja varmistaa ,että kaikki lapset ovat tulleet pois metsästä ja ilmoittautuneet maalissa. Leirijärjestäjä antaa seuraohjaajille tarvittavat tiedot eri tasojen päivittäisistä harjoituksista päivittäin pidettävissä seuraohjaajien palavereissa.”
Ohjaajan ei tarvitse olla suunnistustaitoinen. Periaatteena on, että seuralla on 4-5 nimettyä seuraohjaajaa, jotka kantavat yleisvastuun HS:läisistä, lisäksi mukaan tarvitsemme toki muitakin aikuisia auttamaan ja ohjaamaan leiriläisiä esim. mahdollisimman paljon ”perässä juoksijoita”, jotka kiertävät harjoituksia yhden tai muutaman lapsen kanssa opastaen ja auttaen.  Tulen myöhemmin kyselemään halukkuutta seuraohjaajiksi ilmoittautuneilta aikuisilta- toki kiinnostuksen voi laittaa ilmoittautumiseen jo nyt.
Suunnistustaitoiset/omatoimiset yli 11-vuotiaat voivat tulle leirille halutessaan ilman omaa huoltajaa, mutta 10-vuotiaille tai nuoremmille vaaditaan joko oma tai kaverin ennalta sovittu huoltaja (laita sovitun huoltajan nimi ilmoittautumisen sarakkeeseen ”muuta”). Tämä jo siksi, että suunnistuspaikoille siirtymiset ja itse suunnistustehtävät edellyttävät huoltajan apua.
 
Kulkeminen: 
Järjestämme Leimaukselle yhteiskuljetuksen bussilla (1 bussi).
 
Huom! Samat tiedot on lähetetty jatko- ja taitopolun postituslistoilla, mutta listojen viestit päätyvät gmailissa järjestään roskapostikansioon viestin sisällöstä ja lähettäjästä riippumatta.
 
Lisätietoja voi kysellä allekirjoittaneelta.
HS:n Leimausleiri 2017 vastaava
Reeta Ikola