25manna, ohjeet matkalaisille

HS lähettää matkaan kolme joukkuetta,  yhteensä 75 kilpailijaa! Kilpailupaikkana on Kungens Kurva noin 25 km Tukholmasta etelään.

1) Tärkeimmät asiat:

– Bussi lähtee pe 7.10. klo 16:30 Oulunkylän vanhan asemarakennuksen vierestä.
– Järjestetyt ruokailut vain kisapäivän aamupala laivalla ja keittoruoka kisapaikalla. Alaikäisillä lisäksi buffet menomatkalla.
– Laiva on Tukholmassa jo 6:10 paikallista aikaa. Ole ajoissa aamiaisella, siirry ripeästi bussille heti laivan tultua satamaan.
– Viesti alkaa klo 9:00.
– Ennen kisaa varaudu pitkiin vessajonoihin. Rinnakkaisosuuksien juoksijat suunnittelevat liikkumisensa yhdessä niin, että ovat yhdessä vaihtoalueella hyvissä ajoin ennen vaihtoja.
– Suorituksen aikana tarkista koodit, varmista että käyt jokaisella rastillasi.
– Paluu Oulunkylään sunnuntaiaamuna n. klo 9:30.

Mukaan:

– OMA SI-TIKKU! Ei saa unohtaa. Myös omat hakaneulat
– Kokopeittävä kilpailuasu, piikkarit kielletty. Käyttäkää sinistä seuran edustuspaitaa tunnistamisen helpottamiseksi.
– Lämmintä vaatetta. Viime vuonna kisakeskuksessa oli aamulla pakkasta. Muutama vuosi sitten satoi koko päivän
– Rahaa omavastuun maksamiseksi.

Tutustu kilpailun tietoihin netissä: http://www.25manna.nu

2) Lähtöaikataulu

Lähtö on perjantaina 9.10. klo 16:30 Oulunkylän vanhan asemarakennuksen vierestä.
Bussit ovat paikalla klo 16:15 mennessä, jolloin pääsee lastaamaan tavaroita bussiin. Paikalle pääsee hyvin paikallisjunilla ja busseilla. Myös omille autoille on lähistöllä rajoittamatonta pysäköintitilaa.

Ajoreitti Pakilantie-Haaga-Pitäjänmäki-Leppävaara-Turunväylä. Ilmoita ajoissa, mikäli hyppäät kyytiin matkalta.

3) Matkustus ja matkustusasiakirjat

Pohjoismaiden kansalaiset eivät tarvitse passia matkustaessaan
Pohjoismaissa. Henkilöllisyyden todistamiseksi on kuitenkin oltava mukana passi, EU-ajokortti tai poliisin myöntämä henkilökortti (ei koske väliaikaista henkilökorttia, alaikäiselle ilman huoltajan suostumusta annettua henkilökorttia eikä ulkomaalaiselle myönnettyä henkilökorttia).

*Huom!* Alle 15-vuotias voi lähteä Ruotsin risteilylle, kun hänellä on mukana kuvaton Kela-kortti. Kaikilla alle 18-vuotiailla on oltava mukanaan täytetty ja vanhempien allekirjoittama Siljan lupalappu

Laivat
meno 7.10. klo 20.15–06.10 Turku-Tukholma, Baltic Princess
paluu 8.10. klo 19.30–07.00 Tukholma-Turku, Galaxy

4) Varusteet ja sää

Suunnistusvarusteiden lisäksi ota mukaan riittävän lämmin ainakin tuulelta suojaava vaatetus. Ruotsiin on tässä vaiheessa luvattu kilpailupäivälle noin 10 astetta, aamuksi viileämpää. Kilpailukeskus on pellolla, joten jalkineet mahdollisesti kostealle pellolle sopivat. Tutustu sääennusteeseen vielä ennen viikonloppua.

Ruotsissa on omista säännöistämme poiketen suunnistusasun oltava kokopeittävä lukuun ottamatta päätä, kaulaa ja käsivarsia. Sääntöä Ruotsissa tulkitaan usein niin, että iho ei saa vilkkua puntin ja sukan välistä, eikä myöskään housun ja paidan välistä. Housuissa ei saa olla havaittavia reikiä ja suunnistuspaidassa on oltava vähintään lyhyet hihat.

Suunnistusjalkineina saa käyttää nastareita, mutta piikkarit on kielletty. Varustekontrolli on sisäänkirjautumisen yhteydessä.

5) Huolto

Menomatkalle on kaikille varattu jokaiselle aamupala 05:00 alkaen. Kisapaikalla on tarjolla lämmintä keittoa sekä lämmintä kahvia/teetä/mehua, kunhan tarvikkeiden kuljetus bussista kisakeskukseen hoidetaan. Otamme mukaan kaksi seuratelttaa. Kolmosjoukkueen loppuosuuksien miehet kokoavat teltat.

6) Joukkueet

Joukkueet löytyvät osoitteesta:

http://helsinginsuunnistajat.fi/2016/kolme-joukkuetta-25mannaan/

Rinnakkaisosuuksien juoksijat: Olkaa ajoissa paikalla vaihtokarsinassa. Aloittakaa verryttely hyvissä ajoin ennen kuin menette karsinaan. Käykää vessassa hyvissä ajoin ennen kuin aloitatte verryttelyn. Tehkää kaikki edellä mainittu yhdessä ja sopikaa aikatauluista etukäteen. Joko osuuden kapteeni (alleviivattu) tai osuuden huoltaja pitää huolta aikataulun pitämisestä.

Jos ette vielä tunnista edellistä osuutta juoksevia joukkuetovereitanne, etsikää heidät menomatkalla, jotta tunnistaminen helpottuu. Pitäkää myös etukäteen huoli, että tunnistatte edellistä osuutta juoksevat joukkuetoverinne. Käyttäkää HS:n sinistä edustuspaitaa, jotta teidät tunnistetaan.

Ykkösen valmentajina toimivat Henrik Tala ja Elina Lammi, muina huoltajina Synnöve Miettinen sekä mukana matkustavat varat. Kakkosessa ja kolmosessa huolletaan erikseen ne osuudet, joilla on vain junioreita.

Ykkösen suunnistajille pidetään menomatkalla hyttipalaverit ryhmittäin: naiset (osuudet 1 ja 3), miehet (osuudet 2, 5, 7 ja 25) sekä nuoret ja entiset nuoret (osuudet 4, 6 ja 23).

Muistathan ilmoittaa välittömästi, jos et esimerkiksi sairauden tai loukkaantumisen vuoksi kykenekään lähtemään mukaan. Juoksujärjestykset ilmoitetaan Eventoriin torstaina. Muutoksia tehdään tarvittaessa vielä perjantaina.

7) SportIdent

Ruotsissa on käytössä SportIdent-leimaus, ota mukaan oma tikkusi. Muille jaetaan tikut kilpailupaikalla. SportIdent luetaan järjestelmään sisäänkirjautumisen yhteydessä lähtö-/vaihtoalueelle mennessä. Sisäänkirjautumisessa voi olla ruuhkaa, joten mene siis ajoissa lähtö-/vaihtoalueelle – rinnakkaisosuuksien juoksijat osuuksittain yhdessä.

8) Maksut

Matkan omavastuuosuuteen sisältyvät aamupala menomatkalla sekä keitto kilpailupaikalle (jos kuljetus ja lämmitys saadaan onnistumaan), joka on joukkueissa juoksevilta nuorilta ja valmennusryhmäläisiltä 60 euroa, muilta 100 euroa. Alaikäisillä lisäksi 16,50 euroa perjantai-illan buffasta. Omavastuuosuus maksetaan matkan aikana käteisellä.

×

Comments are closed.