Nuorten sarjakilpailu

Helsingin Suunnistajien järjestämä pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailu suunnistetaan torstaina 3. syyskuuta 2015 Helsingissä Maunulan Koivikkotien hiekkakentälltä.

Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailut on tarkoitettu Espoon, Helsingin, Kirkkonummen ja Vantaan suunnistusseurojen nuorille. Kilpasarjoihin osallistutaan suunnistamalla yksin. Kilpasarjojen lisäksi on sarjoja, joissa radan voi kulkea saattajan tai parin kanssa.

Kilpailukutsu löytyy tämän linkin takaa.

Kilpailuohjeet löytyvät täältä.

Tulokset

Väliajat

Saattajasarjojen osallistujat

 

Väliajoista puuttuu leimauksia viimeiseltä rastilta, vaikka tulos on hyväksytty ja ilman lisäaikaa. Tämä johtuu samassa rastipisteessä olleista RR-ratojen ja muiden ratojen leimasimista, joista kummalla tahansa saa leimata.

 

4 Responses to “Nuorten sarjakilpailu”

 1. Jari Vanhanen

  Moi,

  Tuloksissa H8RR Aaspo Vanhanen-> Aapo Vanhanen niin menee kokonaiskisassakin oikein.

  Kiitos kisoista!

 2. jarmo

  Toinenkin kirjoitusvirhe korjattu. Kun katsotte tuloksia uudestaan niin kannattaa hakea sivu uudelleen refresh tai F5-napilla. Tulee varmasti uusin versio.

  Pistelasku tehdään muuten ihan “käsin” eli kyllä pisteet menevät oikealle suunnistajalle, vaikka vähän eri nimellä esiintyisikin. Kannattaa toki tarkistaa lopullisen pistelaskun jälkeen.

 3. Janna

  Voi olla että en ymmärrä jotakin, mutta näyttää siltä kuin rastin puuttumisesta olisi osalla sakotettu 10 minuuttia ja osalla suunnistajista taas ei. Vaikka kyseessä olisi samakin rasti.

×

Comments are closed.