HS:n nuorille kolme kultaa AOV:ssa

Helsingin Suunnistajien nuoret ottivat voiton kaikissa kolmessa sarjassa Uudenmaan alueen oravapolkuviestissä AOV:ssa Espoossa. Lisäksi C-sarjassa HS:n kakkosjoukkue nappasi hopeamitalit. Saavutus on harvinainen, sillä tuskin koskaan aiemmin AOV:n historiassa kaikkien sarjojen voitto on mennyt samalle seuralle.

A-sarjan voittajajoukkueessa suunnistivat Juulia Tala, Vilho Malmberg ja Aapo Ikola. B-sarjan mestaruusjoukkueessa viestiä veivät Atte Ikola, Emilia Tala ja Paavo Heinonen.

C-sarjan ykkönen oli joukkue Topias Niemi, Venla Turakainen ja Miika Tala. Hopeamitalin otti kolmikko Matias Salonen, Ellen Heinaro ja Leevi Väisänen.

Espoon Akilleksen hienosti isännöimissä kilpailuissa HS:llä oli mukana A-sarjassa 11 joukkuetta, B-sarjassa viisi ja C-sarjassa neljä joukkuetta, eli yhteensä 60 nuorta suunnistajaa. Voittojuoksujen lisäksi HS:n nuorilta nähtiin runsaasti muita hienoja suorituksia.

A-sarjassa ensimmäinen osuus on 12-vuotaiden tukireittiä ja kaksi muuta osuutta 10-sarjalaisten rastireittiä. B-sarjan joukkueen muodostavat 14-, 12- ja 14-sarjalainen. C-sarjassa kilpailevat 16-vuotiaat. Kaikissa joukkueissa pitää olla tyttöjä ja poikia.

 

Kisasivut, josta löytyvät tulokset ja kuvia

×

Comments are closed.