Naisten viestivalinnat R2-viesteihin

HS:n vuosikokous on valinnut naisten R2-viestivalitsijoiksi kolmikon Kaarina, Kaija & Minna. Tämä tarkoittaa, että valitsemme joukkueet veteraanisarjojen AM- ja SM-viesteihin. Joukkueet kasataan niistä nimistä, jotka ilmoittavat juoksuhalukkuudestaan Irmassa (irma.suunnistusliitto.fi) tai meille sähköpostilla.

Ensimmäisenä lähestyy aluemestaruusviesti (Kirkkonummella 10.8.), viimeinen ilmoittautumispäivä sinne on jo 3.8! Nimet Irmassa (tai meillä) tulee olla 1.8. mennessä, jotta joukkueet ehditään laatia.
Jos valmiita joukkueita on valmiina, sellaisen voi ilmoittaa meille myös kokonaisuudessaan.

SM-viestit juostaan Nastolassa 21.9., ilmoittautuminen järjestäjille 11.9. mennessä (nimet Irmaan tai meille 7.9. mennessä!).

Molemmissa viesteissä on toista kertaa sarjajako henkilökohtaisista ikäkausisarjoista poikkeava. Sarjat ovat 110, 130, 150, 170, 190 ja 210, lukeman tarkoittaessa yhteenlaskettua vähimmäisikää syntymävuoteen perustuen.
Huom! Jos et ilmoittaudu Irmassa, muista ilmoittaa sähköpostissa myös syntymävuotesi! Ilmoittautumisessa tarvitaan tieto myös lainaemitin tarpeesta.

Viestivalitsijoiden sähköpostit:
Kaarina Isoherranen: kaarina.isoherranen(a)pp.inet.fi
Kaija Kekäläinen: kaija.kekalainen(a)kolumbus.fi
Minna Ryyppö: minnaryypp(a)gmail.com

terveisin Kaarina, Kaija & Minna

One Response to “Naisten viestivalinnat R2-viesteihin”

×

Comments are closed.